Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa. Este o tânără brunetă, sexy și se numește tot „Larisa”

Incredibil cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa. Este o tânără brunetă, sexy și se numește tot „Larisa”

Cine este Larisa Gheorghiță, noul manager al lui Pescobar?!

În lumea agitată a gastronomiei, schimbările de personal pot aduce noi provocări și oportunități. O astfel de schimbare a avut loc recent la Taverna Racilor, unde Paul Nicolau, cunoscut mai bine sub pseudonimul Pescobar, a decis să facă o schimbare majoră în echipa de management. Într-o mișcare neașteptată, Pescobar a înlocuit-o pe Larisa Popa, manager de lungă durată și unul dintre cei mai de încredere colaboratori ai săi, cu o nouă Larisa – Larisa Gheorghiță.

Larisa Popa și-a dat demisia

Larisa Popa, care a servit Taverna Racilor timp de șapte ani, a fost un pilon în gestionarea afacerilor lui Pescobar, câștigându-și renumele ca una dintre cele mai eficiente manageri. Cu toate acestea, în urma demisiei sale, a apărut un gol imens de umplut. Zvonurile despre o posibilă relație între Pescobar și Popa au fost întotdeauna în aer, dar mereu negate de cei implicați.

Recent, Larisa Popa a confirmat zvonurile demisiei sale printr-o declarație publică: „Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Mulțumesc tuturor celor care au apreciat munca mea în Tavernă.” Ea a menționat, de asemenea, că este deschisă la noi oportunități, indicând un viitor plin de posibilități.

„Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un «nu» următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a spus Larisa Popa.

Larisa Gheorghiță este noul manager

Înlocuirea ei cu Larisa Gheorghiță a fost rapidă și fără echivoc, Pescobar postând pe Instagram o fotografie alături de noua manageră și un mesaj care sugerează un nivel ridicat de încredere în alegerile sale: „Managerul meu e mai bun decât al tău”.

Această declarație a stârnit reacții mixte în rândul urmăritorilor, unii criticând alegerea lui Nicolau, în timp ce alții sunt curioși să vadă ce aduce nou Larisa Gheorghiță la Taverna Racilor. Comentariile negative și pline de sarcasm nu s-au lăsat așteptate, sugerând provocările pe care noul manager le-ar putea întâmpina în această poziție cheie.

„O știm mai mulți stai liniștit“ / „Ce tarif are? Vine la pachet cu tigaia? Că tot una e“ / „Only Fans, managerii lui Pescobar“ / „Legenda spune că după postarea asta, mulți băieți râd de cad pe jos…“, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților, multe dintre comentarii neputând fi publicate din cauza mesajului licențios.

Pe fondul acestor schimbări, Taverna Racilor se pregătește pentru o nouă etapă în istoria sa, cu promisiunea de a continua să ofere experiențe culinare de excepție clienților săi. Rămâne de văzut cum va influența noul management dinamica și atmosfera la Taverna Racilor și dacă schimbarea de „Larisa” va aduce un suflu nou în afacerea lui Pescobar.

În acest context de schimbări și așteptări, Taverna Racilor se menține ca un subiect de interes în peisajul gastronomic, iar ochii sunt acum ațintiți spre noua Larisa, așteptând să vedem cum va scrie următorul capitol în povestea localului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: