Redactia.ro
Home » Monden » De ce a plecat Larisa Popa de la Pescobar, de fapt. Motivul a ieșit abia acum la iveală: ”Ruptura s-a produs…”

De ce a plecat Larisa Popa de la Pescobar, de fapt. Motivul a ieșit abia acum la iveală: ”Ruptura s-a produs…”

Larisa Popa, fosta manageră a binecunoscutului restaurant Taverna Racilor, a decis să vorbească deschis despre plecarea ei din echipa condusă de Paul Nicolau, cunoscut în mediul culinar ca Pescobar. După săptămâni de speculații și zvonuri în jurul deciziei sale de a părăsi restaurantul cu specific pescăresc, Larisa își face curaj și aduce în fața publicului adevăratele motive care au stat în spatele acestei schimbări majore în cariera sa.

Data de 15 martie a marcat un moment important pentru Taverna Racilor și pentru cei doi protagoniști ai acestei povești. Anunțul lui Larisa Popa că își dă demisia a venit ca un fulger pentru mulți, deși zvonurile despre posibila ei plecare circulau încă de la sfârșitul anului 2023.Paul Nicolau, alias Pescobar, a reacționat rapid, găsind deja o înlocuitoare pentru postul de manager, însă fără a oferi mai multe detalii despre motivul plecării Larisei.

De ce a plecat Larisa Popa de la Taverna Racilor

Acum, fostul manager al restaurantului își împărtășește experiența, dezvăluind că programul încărcat și epuizarea au fost principalele motive pentru care a ales să se retragă. Larisa Popa nu a ezitat să sublinieze că dedicația sa totală față de Taverna Racilor și, implicit, față de afacerea lui Pescobar, i-a consumat ani valoroși din viață.

Fără o viață personală și ajungând într-un punct de oboseală cronică, decizia de a pleca nu a mai putut fi amânată. Cu toate acestea, ea păstrează o relație bună atât cu Paul Nicolau, cât și cu familia acestuia, demontând astfel orice speculații despre un posibil conflict.

„Eu am avut idei de a pleca (n.red. de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc.

În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc.

Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la Taverna Racilor. Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva simt, că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job, jobul ăsta a fost un cumul.”, a declarat Larisa în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

În ce relații a rămas Larisa cu Pescobar

În ciuda provocărilor întâmpinate, Larisa își exprimă aprecierea față de Pescobar, menționând că perioada petrecută la Taverna Racilor a fost una plină de învățăminte și experiențe valoroase. Totodată, ea își manifestă dorința de a fi recunoscută pentru propriile sale merite, departe de umbra lui Pescobar, subliniind că identitatea sa profesională nu se limitează la fostul rol de manager.

„Pentru unii, cu siguranță, vestea este îmbucurătoare, sunt absolut convinsă de asta, și din firmă, și din exterior. În ianuarie, cât a fost închis și nu am mai apărut, toată lumea credea că eu nu mai lucrez. Eu acum spun public că nu mai lucrez, dar, cu toate astea, eu sunt ok, adică viața merge înainte.

Îl respect foarte mult pe Pescobar, familia lui, toate cunoștințele pe care le-am făcut prin el și, prin intermediul acestui podcast, vreau să-i mulțumesc pentru tot, să zic așa. Prin el m-am format, am învățat foarte multe de la el și, cu toate astea, de astăzi înainte pot spune că sunt doar Larisa, nu Larisa a lui Pescobar.

Deși nu am cum să schimb asta, pentru că toată lumea așa m-a cunoscut și așa mă știe nu mă deranjează asta. De când am apărut în mediul online, toată lumea așa mă știe, Larisa a lui Pescobar, dar viața mea, de azi înainte, se va schimba.”, a adăugat Larisa Popa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: