Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Dăncilă a recunoscut unde ar vrea să muncească, dacă nu are succes la alegeri

Incredibil! Dăncilă a recunoscut unde ar vrea să muncească, dacă nu are succes la alegeri

Incredibil! Dăncilă a recunoscut unde ar vrea să muncească, dacă nu are succes la alegeri

Dăncilă a recunoscut. Candidatul PSD pentru alegerile prezindențiale, Viorica Dăncilă, a dezvăluit într-un interviu la TVR1, unde ar dori să muncească dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale.

Incredibil! Dăncilă a recunoscut unde ar vrea să muncească, dacă nu are succes la alegeri

Luni seară, Viorica Dăncilă, a fost prezentă la o emisiune electorală pe televiziunea publică, unde a vorbit și despre banii pe care i-a câștigat din postura de europarlamentar. Candidatul PSD pentru alegerile prezindețiale a declarat că a fost mulțumită financiar după 9 ani de Bruxelles.

Eu am fost europarlamentar mi-am permit să-mi cumpăr o broşă. Aveam un salariu de 6.400 de euro. Îmi rămâneau bani la finalul lunii. Da. Este un salariu din care-ţi poţi permite anumite lucruri.”, a declarat Dăncilă.

Unde și-ar dori Dăncilă să muncească

Întrebată dacă s-ar reîntoarce în Parlamentul European, aceasta a declarat că ar fi încântată.

Da. Să ştiţi că am stat 9 ani la Bruxelles, mi-am făcut foarte mulţi prieteni acolo, am fost apreciat în comisiile în care lucram. Şi acum am europarlamentari cu care ţin legătura. A fost o activitate care mie mi-a plăcut, o activitate în care era o altă abordare, în care principala armă era negocierea cu celelalte grupuri politice. Aici sunt foarte multe lucruri urâte, foarte multe jigniri, foarte multă violenţă verbală.

De asemenea, Viorica Dăncilă a atins și subiectul sensibil pentru social-democrați, al comisarului propus de România. Liderul social-democrat a fost întrebat și despre situația creată acum, după ce Guvernul, condus de ea a propus trei nume pentru psotul de comisar european.

Vorbim despre un român. Chiar dacă aici avem dispute politice, nu vom face ceea ce a făcut PNL, să critice candidaţii. Noi vom susţine că este vorba despre un român şi nu vrem să ducem războiul intern în plan extern. Suntem oameni responsabili, ne interesează imaginea ţării şi vom susţine candidatura Adinei Vălean”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citeste si:40 de medici au asistat-o la naștere. Câți copii a putut să nască

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini