Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil dar adevărat. Cât a plătit o româncă pentru un șezlong în Thassos

Incredibil dar adevărat. Cât a plătit o româncă pentru un șezlong în Thassos

Turiștii sunt șocați! Cât a ajuns să coste un șezlong pe plajă, la Mamaia

O turistă româncă a împărtășit recent pe rețelele de socializare experiența ei privind prețurile pentru șezlonguri în Thassos, Grecia, comparându-le cu cele din stațiunea Mamaia din România. Diferențele de prețuri și condiții între cele două destinații sunt remarcabile și reflectă o realitate care ar putea influența alegerile de vacanță ale multor turiști români.

Prețuri pentru șezlonguri în Thassos

Turista a dezvăluit că, în Thassos, costurile pentru închirierea unui șezlong pe plajă variază în funcție de locație. Cele mai ieftine opțiuni pornesc de la 25 de euro pentru o persoană pe zi, dar pe plajele private prețurile pot ajunge și la 30 de euro pentru un șezlong. În comparație, în Mamaia, prețurile pentru un șezlong pot fi mult mai ridicate, în special în sezonul de vârf, când tarifele sunt considerabil mai mari.

Pe plaja Porto Vathy Beach din Thassos, unde apa este de un turcoaz curat, setul de șezlonguri costă 40 de euro pentru două persoane. Turista a menționat că această plajă a fost cea mai aglomerată dintre toate cele pe care le-a vizitat, subliniind importanța de a ajunge cât mai devreme pentru a găsi un loc disponibil.

Experiența din Mamaia

În stațiunea Mamaia, considerată una dintre cele mai scumpe destinații de pe litoralul românesc, prețurile pentru închirierea unui șezlong sunt adesea mai mari decât în Thassos. Mulți turiști au evitat în ultimii ani această stațiune din cauza prețurilor ridicate și a serviciilor care nu justifică întotdeauna costurile.

Diferențele de prețuri între cele două locații sunt evidente, iar mulți români aleg să călătorească în Grecia pentru un raport calitate-preț mai avantajos. În plus, calitatea apei și a serviciilor oferite pe plajele grecești atrag tot mai mulți turiști români.

Recomandări pentru turiști

Pentru cei care plănuiesc o vacanță în Thassos, este recomandat să se documenteze din timp despre prețurile practicate pe diferitele plaje și să fie pregătiți pentru eventualele costuri suplimentare. De asemenea, este important să rezerve din timp locuri de cazare și șezlonguri, mai ales în sezonul de vârf, pentru a evita aglomerația și lipsa disponibilităților.

Comparativ, cei care aleg Mamaia trebuie să fie conștienți de costurile mai ridicate și să se asigure că serviciile și facilitățile oferite justifică prețurile plătite. Planificarea și rezervările făcute din timp pot ajuta la obținerea celor mai bune oferte și la evitarea surprizelor neplăcute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: