Redactia.ro
Home » Știri » INCREDIBIL! S-a certat cu nevasta şi a vrut să plece pe front, ca să lupte pentru Ucraina. Ce au descoperit poliţiştii la Vama Siret

INCREDIBIL! S-a certat cu nevasta şi a vrut să plece pe front, ca să lupte pentru Ucraina. Ce au descoperit poliţiştii la Vama Siret

GALERIE FOTO (2) vama siret

Există români care vor să se implice activ şi personal în războiul din Ucraina. Aşa s-a întîmplat cu un sucevean care s-a certat cu nevasta, apoi a vrut să plece pe front, să-i apere pe ucraineni de ruşi.

Numai că planul lui a fost dat peste cap de poliţişti, care au descoperit că erau mai multe lucruri dubioase la suceveanul respectiv.

Conducea maşina beat şi fără permis

Prin urmare, „războinicul” ameţit de aburii alcoolului a fost oprit de polițiști, unde și-a povestit oful. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că suceveanul, nu deține permis de conducere și se află și sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a ales cu dosar penal

Suceveanul pornit spre front n-a mai ajuns în Ucraina, dar s-a ales cu dosar penal. Bărbatul i-a întrebat, totuşi, pe polițiști dacă poate merge pe front după proba de sânge, iar ulterior va reveni.

Din păcate pentru el, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: