Redactia.ro
Home » Știri » Putin, tot mai incisiv: „Ucraina o să construiască bomba atomică”. Ce reacţie a avut la gestul de kamikaze al unui soldat rus

Putin, tot mai incisiv: „Ucraina o să construiască bomba atomică”. Ce reacţie a avut la gestul de kamikaze al unui soldat rus

vladimir putin

Vladimir Putin a făcut din nou ameninţări, iar de data asta a mers departe, spre NATO chiar. El consideră că impunerea unei zone de interdicție aeriană deasupra Ucrainei este un act de război.

De asemenea, şi sancțiunile occidentale sunt aproape ca o declarație de război, a mai spus liderul de la Kremlin. Efectele lor încep să se arate: tot mai multe companii occidentale își suspendă activitățile în Rusia. Cele mai recente sunt Visa și Mastercard.

Suspectează Ucraina că ar avea bomba atomică

Putin a explicat din nou care sunt motivațiile și obiectivele invaziei în Ucraina la o întâlnire cu însoțitoarele de zbor de la Aeroflot.

Ucraina o să construiască bomba atomică. Și va primi ajutor să facă asta de peste ocean. Vor arma aceste sisteme (nucleare) și, din acel moment, din acea secundă, soarta Rusiei va fi foarte diferită.

Pentru că dușmanul nostru strategic nici nu va mai avea nevoie de rachete balistice intercontinentale, ne vor ține sub amenințare chiar aici”, a spus liderul de la Kremlin.

Surprinzător, președintele Putin a fost criticat de șeful partidului Comunist din Rusia, Ghennadi Ziuganov, pentru că a dat vina pe Lenin și Stalin pentru crearea Ucrainei.

Moment ciudat la finalul discursului

Un specialist de la CNN a observat un comportament ciudat din partea lui Putin, spre finalul intervenţiei. În loc să încheie legătura, în urma unui moment de reculegere, s-a aşezat la loc pentru a sublinia importanţa armatei şi mai ales a modului în care operaţiunea specială din Ucraina decurge conform planului, repetând, de fapt, ceea ce comunicase anterior.

Liderul de la Kremlin a mai spus că încă îi consideră pe ruși și ucraineni ca fiind un singur popor.

Îl va decora pe soldatul care s-a aruncat în aer

Preşedintele rus i-a lăudat pe soldații săi, numindu-i ”adevărați eroi”. De asemenea, președintele Rusiei a spus că îl va decora pe soldatul rus care ”s-a aruncat în aer” cu o grenadă pentru a evita să fie capturat.

A mai transmis că autoritățile ruse vor plăti o indemnizație unică – 7.421.000 de ruble – familiilor victimelor războiului din Ucraina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: