Redactia.ro
Home » Știri » INCREDIBIL! Un bărbat a sunat la 112 pentru că are un hoț în casă. Ce au descoperit, de fapt, polițiștii

INCREDIBIL! Un bărbat a sunat la 112 pentru că are un hoț în casă. Ce au descoperit, de fapt, polițiștii

INCREDIBIL! Un bărbat a sunat la 112 pentru că are un hoț în casă.

INCREDIBIL! Un bărbat a sunat la 112 pentru că are un hoț în casă. Un bărbat din Satu Mare a surprins autoritățile după ce a sunat la 112. Acesta a spus că are un hoț în casă, iar ceea ce a urmat întrece orice imaginație. Polițiștii au rămas șocați!

INCREDIBIL! Un bărbat a sunat la 112 pentru că are un hoț în casă. Ce au descoperit, de fapt, polițiștii

INCREDIBIL! Un bărbat a sunat la 112 pentru că are un hoț în casă. Polițiștii din Satu Mare au avut parte de un eveniment de-a dreptul șocant. Un bărbat de 33 de ani a alertat autoritățile, speriat fiind că în casa sa se află un hoț. Acesta s-a întors mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament, motiv pentru care a sunt imediat la 112.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, iar făptașul a fost prins. Însă, autoritățile au aflat că hoțul era, de fapt, amantul soției. În urma celor întâmplate, ambii bărbați au fost duși la secția de poliție, unde s-au luat la bătaie. Astfel, oamenii legii au fost nevoiți să deschidă dosar penal și pentru violare de domiciliu și pentru violențe.

Un bărbat l-a alergat pe amantul soției, dezbrăcat, prin toată Craiova

Localnicii și șoferii din Craiova au fost martorii unei scene incredibile. Un soț înșelat l-a alergat pe amantul soției lui prin oraș. Bărbatul era gol atunci când a avut loc evenimentul și a fost prin în fapt cu femeia altuia. Soțul acesteia a vrut să se răzbune și l-a luat la fugă. Amantul a fost prin în timp ce era în pat cu soția altui bărbat, neștiind cum să reacționeze, așa că a luat-o la fugă pe străzile din oraș. Soțul femeii i-a prins pe cei doi amorezi în timp ce erau în pat complet dezbrăcați.

Furios, acesta pur și simplu i-a luat amantului toate hainele, după care l-a dat afară din casă. În momentul în care acesta se îndepărta de locuința în care fusese prins, soțul încornorat a continuat să-l fugărească. Aventura a fost una amuzantă, iar scene surprinse ulterior de localnici au devenit virale în mediul online. Din clipurile video postate pe rețelele de socializare se poate observa că din cauza reacției neașteptate pe care soțul a avut-o, amantul s-a trezit că este urmărit prin tot orașul, fiind complet dezbrăcat. În cele din urmă, amantul umilit și fără haine a reușit să se refugieze la o stație de alimentare, unde a sunat după ajutor.

Bărbatul înșelat locuiește cu soția sa în cartierul Cernele din orașul Craiova, acesta fiind antreprenor. Omul se ocupa de afacerea sa, când a intrat în casă și și-ar fi prins soția dezbrăcată, alături de un alt bărbat. Soțul înșelat a vrut să imortalizeze momentul așa că a scos telefonul și a început să-l urmărească pe bărbat. Împreună cu un prieten, acesta s-a urcat în mașină și l-au urmărit pe individul care alerga în pielea goală. Rușinat, amantul a alergat trei kilometri, pe străzile din Craiova, până a reușit să se ascundă într-o benzinărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: