Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Un bărbat din Sălaj a fost executat silit pentru un leu

Incredibil! Un bărbat din Sălaj a fost executat silit pentru un leu

Incredibil! Un bărbat din Sălaj a fost executat silit pentru un leu

Incredibil! Un bărbat din Sălaj a fost executat silit pentru un leu. Situație incredibil pentru un bărbat de 66 de ani din Sălaj. Acesta este executat silit pentru un leu. Deși nu știe despre ce datorie este vorba, bătrânul are de înapoiat o sumă destul de mare.

Incredibil! Un bărbat din Sălaj a fost executat silit pentru un leu

Incredibil! Un bărbat din Sălaj a fost executat silit pentru un leu. Un bărbat în vârstă de 66 de ani din localitatea Hida, județul Sălaj trăiește o perioadă cumplită. Acesta a aflat că este executat silit din cauza unei datorii de un leu. Bărbatul habar nu avea de datorie, iar acum este nevoit să restituie o sumă extrem de mare. Bătrânul este nevoit să scoată din buzunar suma de 4.957 de lei. Iosif Pop, nu știe absolut nimic despre datorie, mărturisind că nu a fost înștiințat că ar fi băgat în datorii. Acum, bărbatul a ajuns să fie executat silit și să scoată din buzunar 4.957 de lei.

Chiar și așa, bătrânul nu vrea să se lase și spune că este pregătit să își caute dreptatea. „Am primit un titul de executare de la un executor de 4.957 de lei. M-am adresat la un prieten jurist şi mi-a zis că am fost executat pentru 1 leu. După ce îmi revin din această fantezie mă duc la bancă să văd când şi de unde datorez suma de 1 leu şi în continuare ne vom mai distra”, a declarat bărbatul. conform observatornews.ro.

Totodată, după ce prietenul său jurist a auzit de situația sa, acesta a declarat în glumă că acest lucru se poate întâmpla doar în România. „ Pentru fabuloasa muncă prestată de domnul executor a cerut suma de 4.957 de lei. Fascinanta Românie, ne bucurăm că trăim aici”, a spus prietenul bărbatului.

Un bărbat decedat a fost executat silit de Judecătoria Vrancea

În urmă cu doi ani, cazul unui mort executat silit a șocat întreaga țară. Fostul șef al Oficilui pentru Protecțoa Consumatorilor Vrancea Marian Bobocea, a murit, dar a fost executat silit de către Judecătora Vrancea. Acesta a murit din cauza unui infarct, iar decizia instanței a apărut la câteva zile de la moartea acestuia.

Decedatul a fost executat silit, acesta având o datorie de 90.000 de lei către un cunoscut om de afaceri. „Admite cererea (…). Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu: sentinţa civilă nr. (…) pronunţată de Judecătoria Focşani. Executarea silită se va face în toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică şi dată în camera de consiliu, astăzi, 26.08.2019”, se arată în soluţia pe scurt publicată de Judecătoria Focşani, relatează mediafax. Conform legii, datoriile unei persoane decedate vor fi achitate de moșteniri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: