Redactia.ro
Home » Monden » Influencerii trăiesc regește de pe urma rețelelor de socializare! Suma ireală pe care a primit-o Dorian Popa

Influencerii trăiesc regește de pe urma rețelelor de socializare! Suma ireală pe care a primit-o Dorian Popa

GALERIE FOTO (3) social media

Nu este deloc ușor să fii influencer, deși recompensa finaciară pare să merite eforturile depuse. Două dintre vedetele care au o comunitate impresionantă de fani pe Instagram au dezvăluit sumele pe care le încasează în urma activității depuse.

Influencerii trăiesc regește de pe urma banilor obținuți pe Instagram și Tik-Tok

Să fii influencer nu este o meserie ușoară. Vedetele trebuie să furnizeze conținut constant și interesant fanilor ca să-și păstreze comunitatea. Multe dintre ele au contracte cu diferite branduri și trebuie să găsească modalități creative de a promova anumite produse. În plus, ele trebuie să editeze imaginile și clipurile video pe care le distribuie pentru ca acestea să fie cât mai atractive publicului. Așadar, vedetele petrec multe ore în fața laptopului sau cu telefonul în mână. Eforturile par să merite, cel puțin din punctul de vedere al Azaleei Necula, una dintre cele mai vizibile personalități din mediul online.

Azaleea Necula
Azaleea Necula

Ea a povestit că a reușit să obțină chiar și 10.000 de euro de pe urma clipurilor video pe care le-a distribuit pe pagina de Tik-Tok.

„Eu asta fac ca job de bază. Sunt foarte mulțumită! Nu știu la ce ne raportăm, dar eu pot să mă întrețin și sunt foarte fericită cu chestia asta.

E o diferență pentru că nu mă întrețin doar din social – media, e o combinație între social – media, film și teatru, dar mi se pare o meserie actuală foarte foarte bună.

În ceea ce privește veniturile, depinde foarte mult de lună. De exemplu, dacă vorbim de Tik-Tok, am avut luni în care am făcut peste 10.000 de euro, dar nu este ceva constant, depinde foarte mult și sunt mai multe domenii”, a declarat ea, conform Wowbiz.ro

Dorian Popa are încasări-record

Cu toatea acestea, veniturile ei nici nu se compară cu cele pe care Dorian Popa le obține ca urmare a activității sale din mediul online. Dorian Popa este un adevărat star pe internet, acolo unde creează aproape zilnic noi vlogg-uri. Pe Instagram este urmărit de peste 2 milioane de persoane, așadar presiunea de pe umerii săi este una foarte mare. Muncește din greu pentru a nu-i dezamăgi.

Dorian Popa
Dorian Popa muncește pe brânci, dar rezultatele sunt pe măsură

Dorian Popa are în conturi sume impresionante de bani, obținute de pe urma succesului pe care îl are pe rețelele de socializare. Dorian mărturisea că a câștigat chiar și peste 100.000 de euro într-o singură lună doar din activitatea de pe aceaste rețele!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: