Redactia.ro
Home » Știri » Informații de ultimă oră! A fost găsită cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu! Ce s-a întâmplat de fapt

Informații de ultimă oră! A fost găsită cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu! Ce s-a întâmplat de fapt

Cine era pilotul român al avionului prabușit în Italia. Ion Țiriac declara că tatăl lui este cel mai bogat român

Accidentul aviatic din Italia a îngrozit o lume întreagă. Mulți oameni au așteptat cu sufletul la gură ultimele informații după ce specialiștii preiau cutia neagră a avionului. Au existat multe ipoteze legate de cauza accidentului aviatic, dar acum au apărut în presă informații concrete.

Ce s-a întâmplat de fapt în cazul avionului prăbușit

Avionul prăbușit înregistrat în România, a fost cumpărat în 2015 de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București. După decolare, aeronava a făcut un prim viraj la dreapta și apoi un al doilea viraj la dreapta. Nu este clar când sa întâmplat ceva cu motorul.După decolare, aeronava a făcut un prim viraj la dreapta și apoi un al doilea viraj la dreapta. Nu este clar când sa întâmplat ceva cu motorul. S-a prăbușit ca și cum motorul ar fi încetat să funcționeze și s-a prăbușit nu departe de pista din care a pornit.

S-a prăbușit ca și cum motorul ar fi încetat să funcționeze și s-a prăbușit nu departe de pista din care a pornit. Pentru a citi urmele preliminare, s-ar părea că ceva neașteptat s-a întâmplat la bord cu șaisprezece secunde înainte de impact: avionul a început să piardă altitudine, coborând la 25 de metri pe secundă. În același timp, totuși – reiese clar din viteza înregistrată – pilotul pare să fi încercat cu orice preț să revină, deoarece cu șapte secunde înainte de prăbușire avionul înregistrează cea mai mare viteză: 198 mile pe oră, puțin sub 319 kilometri pe ora, relatează o publicație din Italia.

Ar fi înregistrări video, poate deja pe masa Parchetului, care ar arăta secundele prăbușirii avionului turistic pe acoperișul clădirii în construcție. Unele camere de supraveghere din zonă l-ar fi filmat: vor fi utile pentru investigații, vor putea confirma sau nu poveștile martorilor. La acest moment autoritățile și specialiștii au preluat cutia neagră de la bordul aeronavei distruse asupra căreia vor face o expertiză amănunțită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: