Redactia.ro
Home » TV » Informații incredibile despre Vulpița și Viorel Stegaru! Cum au ajuns cei doi în Parlament și cum au fentat un an munca

Informații incredibile despre Vulpița și Viorel Stegaru! Cum au ajuns cei doi în Parlament și cum au fentat un an munca

Vulpița și Viorel Stegaru au fost personajele care au marcat anul 2020. Deși sunt fără școală, cei doi soți din Blăgești au ajuns în Capitală și au început să intre în atenția publică prin aparițiile televizate, Deși au primit numeroase șanse de a câștiga bani, cei doi soți au fentat munca tot anul. 

 

Cum au fentat soții Stegaru munca tot anul

Soții Stegaru au primit numeroase șanse de a avea un trai decent și de a munci ca doi oameni normali, însă au preferat în continuare să fenteze munca. Însă, ceea ce nu mulți oameni știu este faptul că Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns în Parlament, fiind ajutați de echipa emisiunii Acces Direct. Viorel Stegaru, care nu a muncit nici măcar jumătate de an la un serviciu cu carte de muncă, avea de discutat ,,chestiunea subvențiilor pentru proprietarii de teren”, chiar cu președintele comisiei pentru agricultură.

Momentul a fost dat la TV și a ridiculizat instituția Parlamentului, iar întreaga situație a stârnit controverse.

„Nu am știut cine sunt, că nu mă uit la acea emisiune. Am zis că sunt niște oameni, care au nevoie de un sfat și i-am primit. Nu am vrut circ la televizor, habar nu am avut care e situația lor”, s-a scuzat parlamentarul care i-a primit pe cei doi soți Stegaru la comisia pentru agricultură.

Vulpița și Viorel Stegaru s-au reîntors pe micile ecrane, însă, nu mai au succesul răsunător de anul trecut. Farmecul celor doi soți a dispărut, iar audiențele par să fie din ce în ce mai mici de când au reapărut la TV. Cei doi soți din Blăgești au părăsit emisiunea, iar o doamnă cu un suflet bun dintr-un sat din Buzău a vrut, în urmă cu puțin timă, să le ofere ajutorul și le-a dat o casă în care să stea, departe de familia cu care s-au certat de atâtea ori.

Și Mirela Vaida a răbufnit, după ce a mărturisit că, atât ea, cât și întreaga echipă a emisiunii Acces Direct, s-au străduit să le ofere celor doi un trai mai bun.

,,Nu meritați nimic. Dacă ați stat un an la televizor și nu v-ați dat seama că vi s-au oferit niște șanse enorme, să faceți școală, să vă luați permis auto, etc. , să câștigați niște bani, dat ați dat cu piciorul, atunci înseamnă că sunteți…fără cuvinte”,  le-a transmis moderatoarea Mirela Vaida soțilro Stegaru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: