Redactia.ro
Home » Știri » Informații șocante! Gheorghe Dincă a povestit unde a dus-o pe Luiza Melencu

Informații șocante! Gheorghe Dincă a povestit unde a dus-o pe Luiza Melencu

Informații șocante! Gheorghe Dincă a povestit unde a dus-o pe Luiza Melencu

Informații șocante! Gheorghe Dincă a povestit unde a dus-o pe Luiza Melencu. Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor DIICOT, joi, că Luiza a fost de fapt traficată. Mama Alexandrei a fost chemată vineri la sediul DIICOT pentru a studia dosarul lui Dincă.

Informații șocante! Gheorghe Dincă a povestit unde a dus-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a fost dus joi, 9 ianuarie la sediul central DIICOT pentru a da alte declarașii, acesta spunându-le procurorilor că dorește să-și schimbe declarația. Potrivit Antena3, suspectul în vârstă de 66 de ani a declarat că Luiza Melencu a fost de fapt traficată. Deocamdată nu se știe dacă această informație este adevărată. Dincă a dat declarații în scris, acesta a scris cel puțin 20 de pagini din care reiese că el împreună cu alți complici ar fi traficat-o pe Luiza.

Mama Luizei precizează în continuare că fata ei în vârstă de 19 ani, a fost traficată. “Nu am sperat – asta am spus de la început despre Luiza. Am fost convinși că Luiza a fost dată la pont. Țin să cred treaba asta că a fost traficată și dată la pont”, a spus mama Luizei, sfâșiată de durere.

Mama Alexandrei Măceșanu a afost vineri la sediul DIICOT

Tudorița Măceșanu a venit, vineri, la sediul DIICOT, însoțotă de avocat, pentru a studia dosarul în care Gheorghe Dincă e suspectat că ar fi ucis-o pe Alexandra. Aceasta a declarat că este convinsă că fiica sa trăiește.

Mama fetei a dorit să vadă ce a declarat joi Gheorghe Dincă, după ce acesta s-a decis să-și schimbe declarația.

Noi credem în continuare că fata este în viață. Au fost plantate pentru a se încetini găsirea Alexandrei. Cred că e dusă în străinătate”, a spus Tudorița Măceșanu.

„În cecetarea judecătorească putem răsturna orice probatoriu efectuat de către DIICOT. Nu mergem pe simpla variantă a DIICOT că Dincă este vinovat de cele două crime. O fărâmă de adevăr din ce a spus Dincă aseară există. Acele probe au fost plantate. Acele oase au fost plantate.(…) Noi așteptăm ca DIICOT să cheme acele persoane care au fost identificate de Dincă, precizate, dar nu identificate pe planșele foto, să le audieze, să vedem dacă îl cunosc pe Dincă, dacă au fost în Caracal”, a spus avocatul Aurel Moldovan.

Gheorghe Dincă a declarat în luna iulie că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu după ce le-a luat la ocazie cu mașina. Acum procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată.

Conform Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată. Astfel, Dincă mai poate rămâne după gratii, fără să fie trimis în judecată până pe 20 ianuarie.

Citeste si:Trei cutremure în România. Unde s-au simțit și ce magnitudini au avut cele trei seisme

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: