Redactia.ro
Home » Breaking News » Informații șocante! Tatăl care și-a omorât copiii a fost găsit mort

Informații șocante! Tatăl care și-a omorât copiii a fost găsit mort

GALERIE FOTO (2)

A fost găsit mort bărbatul care și-a omorât cei doi copii. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de un echipaj de pompieri chiar în zona care și-a omorât cei doi copii.

Tatăl care și-a omorât copiii a fost găsit

La trei zile după ce a fost dat dispărut, iată că autorul cumplitei crime din Bacău a fost găsit mort. El a fost găsit înecat și a fost adus la mal de către un echipaj de la Pompieri. Medicii nu au mai avut încotro decât să declare decesul. În acest moment, se fac cercetări cu privire la moartea acestuia.

Trupul său neînsuflețit va fi dus la Institutul de Medicină Legală, unde i se va efectua necropsia, pentru a se stabili împrejurările exacte ale morții sale.

Pompierii l-au căutat timp de 3 zile

Cum și-a omorât copiii

Amintim că acesta era din Bacău și că ar fi recurs la acest gest necugetat după ce ar fi prins-o pe soția sa că întreținea relații intime cu fratele lui.

Marian Florea, în vârstă de 30 de ani, ar fi intrat într-o dispută cu soția sa duminică, pe 8 mai 2022. La un moment dat, acesta și-a luat cei doi copii, o fată și un băiețel, și s-a îndreptat spre Barajul Berești. La doar 20 de minute de la incident, autoritățile sesizate de soția sa au găsit trupurile neînsuflețite ale celor minori. Și-n ciuda manevrelor de resuscitare, cei doi au fost declarați morți.

Când agenții au ajuns pe malul apei, bărbatul în vârstă de 31 de ani nu era nicăieri. Lângă lac a fost găsită mașina cu care a adus copiii acolo, la aproximativ cinci kilometri de casă.

Soția trăia într-o teroare continuă

Mama copiilor a mărturisit că nu e prima oară când soțul ei amenința cu așa fapte. De altfel, femeia se pregătea să-l părăsească și ar fi avut bagajele făcute și depozitate în curtea unui vecin.

Lucica Florea, mama copiilor: Ştiam că e un om nebun. dar nu m-am aşteptat la asta!

N-ar fi prima dată când individul o ameninţă pe femeie. Ar fi trăit în teroare în ultima perioadă. Bărbatul ar fi fost extrem de gelos şi ar fi bănuit-o pe tânără că îl înşală.

Lucica Florea, mama copiilor: Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: