Redactia.ro
Home » Homepage » „Îngeraș cu ochișori albaștri”. Tatăl lui Sebastian se pregătește să-și conducă fiul pe ultimul drum! Tânărul care abia reușise să scape de un diagnostic cumplit a fost omorât la un majorat

„Îngeraș cu ochișori albaștri”. Tatăl lui Sebastian se pregătește să-și conducă fiul pe ultimul drum! Tânărul care abia reușise să scape de un diagnostic cumplit a fost omorât la un majorat

GALERIE FOTO (2)

Petrecerea unui majorat din Iași s-a transformat într-un coșmar pentru tânărul Sebastian, care a murit tragic, înjunghiat,  în timp ce încerca să calmeze un conflict între alți invitați. Principalul suspect în acest caz tragic a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce inițial a reușit să fugă de la locul crimei.

Crima care a avut loc în timpul unei petrecerii de majorat din Iași a lăsat în urmă șoc și groază! Sebastian avea 20 de ani și a fost cu siguranță un tânăr curajos , deoarece  a intervenit pentru a potoli o dispută care a izbucnit între invitații aflați la petrecere. Cu toate că a încercat să aducă liniștea și să evite o tragedie, el a plătit cel mai scump preț pentru acest gest.

Tânărul a fost atacat brutal, fiind înjunghiat în inimă și în spate, iar rănile sale au fost atât de grave încât medicii nu l-au mai putut salva. Iată ultimele detalii despre criminal, dar și despre înmormântarea lui Sebastian!

Criminalul care i-a luat „fără să tremure” viața lui Sebastian a fost arestat

După comiterea crimei, arestat preventiv pentru 30 de zile de la locul incidentului. Cu toate acestea, polițiștii au lucrat intens pentru a-l prinde și aduce în fața justiției. Principalul suspect, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut, iar acum instanța a decis să-l aresteze preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Inițial, familia suspectului și el însuși au negat implicarea în crimă, dar în urma mai multor audieri, acesta a mărturisit adevărul în fața anchetatorilor. Investigațiile poliției continuă în acest caz pentru a aduce în fața justiției toți cei implicați și pentru a face lumină în privința circumstanțelor care au dus la această tragedie cumplită.

„În UPU peste noapte fost TC, 19 ani din Zanea, plăgi înjunghiate (agresiune) hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng, stabil hemodinamic, s-a internat pe Chirurgie I”, au transmis medicii despre starea tânărului internat.

 Sebastian reușise să scape de un diagnostic cumplit a fost omorât la un majorat

Moartea lui Sebastian a provocat multă durere în familia sa. Tânărul abia reușise să scape de un diagnostic cumplit, iar lupta cu boala abia luase sfârșit. Sebastian învinsese cancerul la vârsta de doar 14 ani, după ce a fost declarat mort pe masa de operație. Cu toate că inițial medicii au crezut că nu mai are nicio șansă de supraviețuire, miracolul s-a produs, iar el s-a întors la viață. Tatăl lui Sebastian a mărturisit că Dumnezeu l-a salvat pe fiul său atunci, dar acum, ironia sorții face ca tânărul să fie răpit de viață într-un mod atât de tragic.

„La 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar”, a declarat tatăl lui Sebastian, conform aloiași.ro.

„Copilul meu mult iubit si pretuit ai invins o boala crunta pe cand aveai doar 14 ani, ai luptat si ai invins, azi in schimb Dumezeu a decis ca trebuie sa mergi la el printre ingerii sai preferati, a decis ca esti prea bun si prea luminos pebtru aceasta lume nedreapta care ti-a luat viata prea devreme. Drum lin iubitul meu copil”, a scris tatăl lui Sebastianpe rețelele sociale

Sebastian, condus pe ultimul drum, miercuri 20 septembrie

„Acest suflet nevinovat, v-a fi înmormântat miercuri la ora 12:00, la Biserica Sf. Dumitru Zanea!🕊🖤 Îngeraș cu ochișori albaștri!😭🕊🖤”, a anunțat, astăzi, tatăl acestuia. 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: