Redactia.ro
Home » Știri » Înmormântarea sfâșietoare a Cameliei și a fiului ei a avut loc astăzi. Drum lin spre cer! 

Înmormântarea sfâșietoare a Cameliei și a fiului ei a avut loc astăzi. Drum lin spre cer! 

Camelia, femeia care și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că Albert, copilul ei de doar 4 anișori, s-a înecat în piscina din curtea casei, a fost condusă alături de micuț pe ultimul drum, astăzi. Iată detaliile! 

Astăzi a avut loc înmormântarea Cameliei și a fiului său

Toți cei care șă-au dorit să-și ia rămas bun de la Camelia și Albert au fost prezenți, astăzi, la ora 13 la biserica de pe 1 Decembrie-Găesti, unde a avut loc înmormântarea celor doi, potrivit unui anunț pe Facebook.

Din păcate Camelia nu a avut parte de slujbă în biserică, din pricina gestului tragic la care a recurs după moartea micuțului Albert.

La casa Cameliei, zeci de persoane au venit să-i omagieze pe mamă și fiu cu flori și candele aprinse pentru sufletele lor, cu o seară în urmă. Vecinii, prietenii și familia sau rugat să aibă un drum lin spre cer!

pastedGraphic.png

Mesajul cutremurător transmis de sora Cameliei, înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum

Sora Cameliei a transmis un mesaj cutremurător despre pierderea tragică prin care a trecut, pe rețelele sociale. Înainte de a-i conduce pe ultimul drum pe Camelia și Albert, sora acesteia și-a exprimat rugăciunile către Dumnezeu, pentru ca cei doi să aibă un drum lin spre cer:

„Nu judecati gestul suprem al mamei! Nu exista trup fara suflet. Sufletul a murit si trupul a mai trait doar cateva ore in agonie. Ne-ati rupt sufletele in mii de bucati si doare al naibii de tare. Drum lin surioara si nepotul meu iubiti”, este mesajul postat de sora Cameliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: