Redactia.ro
Home » Știri » Inna a ajuns la perfuzii! Ce mesaj a transmis artista de pe patul de spital

Inna a ajuns la perfuzii! Ce mesaj a transmis artista de pe patul de spital

GALERIE FOTO (2)

Inna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, și nu numai. Cu toții știm că muncește din greu până ajunge să aibă cele mai bune rezultate. Dovada stă în milioanele de vizualizări pe care le strânge imediat orice piesă semnată de ea. Cu toate aceste, ultima perioadă și-a pus o amprentă serioasă asupra ei.

Inna a ajuns la perfuzii! Ce mesaj a transmis artista de pe patul de spital

Inna este destul de activă pe toate platformele online. Așa reușește să fie mereu în contact cu fanii ei și îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Se pare că ultima perioadă de muncă a fost destul de solicitantă și și-a pus serios amprenta asupra ei.

Inna a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru a o pune cât mai repede pe picioare, medicii care au consultat-o i-au administrat perfuzii. De asemenea, artista a anunțat că va lua o pauză de pe rețelele de socializare până când se va reface complet.

„Suprasolicitată. Deconectată până când mă voi recupera”, a scris Inna în dreptul imaginilor cu perfuzia.

sursa: Instagram/Inna

Alexandra, pe numele ei real, a visat dintotdeauna să devină cântăreață. Acum se află printre cele mai cunoscute din România și nu numai. „Lucrurile s-au întâmplat și eu tot mă simt aceeași fată, Alexandra, care a venit de la Neptun la Constanța și, mai apoi, la București, să-mi îndeplinesc visul.

Eu visam în trecut că voi ajunge aici, doar că nu toate visele devin realitate. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și am muncit foarte mult să ajung aici. Am trecut prin rele și prin bune și sunt aici. Cel mai greu moment din cariera mea a fost lansarea celei de-a doua piese.

Cu toții știu că prima mea piesă a fost cea mai de succes și atunci, ca să lansez ceva la fel de succes ca prima, este o cumpănă. A fost un moment greu, dar a devenit a doua mai succes decât prima și așa mai departe”spunea, în urmă cu câteva săptămâni, Inna, la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: