Redactia.ro
Home » Știri » Inna conduce un super bolid. Apariția de senzație a vedetei

Inna conduce un super bolid. Apariția de senzație a vedetei

Cântăreața Inna se bucura de succesul muzical atât pe plan local, cât și internațional. Drept urmare, cu banii câștigați din muzică, aceasta își poate cumpăra absolut orice poftește. De data aceasta, artista a “poftit” la o mașină decapotabilă, potrivit celor de la Ciao care au surprins-o plimbându-se prin oras.

Și-a schimbat iubitul, dar și mașina! Inna a fost surprisă de paparazzi de la Ciao într-un bolid de lux care nu face nimic altceva decât să întoarcă toate capetele pe stradă. Vedeta a profitat de ocazie și și-a făcut singură un cadou, mai exact o decapotabilă de culoare roșie, în valoare de zeci de mii de euro, cu care se plimba pe străzile Bucurestiului.

Inna iubește mașinile

Este știut faptul că frumoasei Inna îi plac mașinile tari, cumulti cai putere, și că nu ezită să își facă poftele în acest sens. Dacă până mai ieri conducea un puternic Land Rover, astăzi, Inna a trecut la o decapotabilă de toată frumusețea și roșie ca focul. Cum evenimentele o țin în București, cântăreața este nevoită să conducă prin oraș, dintr-un loc în altul, însă, cu respectarea măsurilor de protectie anti-Covid 19. „Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele, pentru că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă. Așa că, stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama, după vreo două luni. E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, mărturisea în urmă cu ceva timp Inna.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: