Redactia.ro
Home » Monden » Inna este pregătită să își schimbe cariera. Pop-starul românesc a făcut anunțul: ”Mi-ar plăcea să mă implic”

Inna este pregătită să își schimbe cariera. Pop-starul românesc a făcut anunțul: ”Mi-ar plăcea să mă implic”

GALERIE FOTO (2)

Pop-starul românesc, Inna, continuă să uimească fanii cu fiecare nouă apariție. Cunoscută pentru stilul ei antrenant și pentru piesele cu care cucerește topurile muzicale, artista își împărtășește gândurile cu publicul, dezvăluind recent un nou interes.

Fiind una dintre cele mai iubite și respectate artiste din România, Inna este un nume omniprezent în industria muzicală locală și internațională. Reprezintă un magnet pentru generații de fani și este o prezență constantă în cele mai mari festivaluri de muzică din țară. În plus, succesul ei s-a extins și în afara granițelor, recent finalizând o serie de concerte în Turcia și pregătindu-se pentru următoarea destinație, Seul.

Inna abordează o altă meserie

În ciuda programului ei încărcat, Inna nu încetează să producă hituri. Cea mai recentă piesă a ei, „Rock My Body”, a reușit să ocupe rapid pozițiile de top în mai multe țări, inclusiv Franța, unde se află pe locul trei.

„E o piesă de vară, o piesă care dă multă energie, chef de dans și de distracție!„Rock My Body” a cucerit topurile și mă bucur mult! Sunt fericită că munca mea și a echipei mele este apreciată de public”, a spus Inna.

Cu toate acestea, o carieră în muzică nu pare să fie singurul interes al acesteia. În mod surprinzător, Inna a mărturisit că ar fi tentată să încerce și cariera de actriță.

„Nu m-am gândit să devin actriță, adică nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic într-un film cu un scenariu care să mi se potrivească și cu un personaj atipic”, a declarat ea.

Se dedică trup și suflet muzicii

Într-un interviu recent, Inna a descris stilul său de viață energic și a dezvăluit dragostea ei pentru vară.

„Eu spun despre mine că sunt ”forever summergirl”, sunt născută la mare, deci iubesc căldura și vara”, a declarat ea, adăugând că se bucură și de iarna, deși preferă căldura.

Noua colaborare cu Tujamo și Azteck, intitulată ”Freek”, este următoarea piesă pregătită de Inna pentru lansare. Artista are în plan și un nou album, dar nu pierde din vedere nici plăcerile vieții personale.

„Pe plan personal, îmi doresc să mă bucur de viață în continuare călătorind prin toată lumea alături de iubitul meu”, a încheiat Inna.

Deschisă pentru noi provocări și pasionată de a-și extinde orizonturile, Inna continuă să surprindă, provocând și încântând publicul cu fiecare nouă piesă și apariție. Cu muzica sa antrenantă și spiritul său plin de viață, nu este de mirare că ea este unul dintre cele mai apreciate talente ale României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: