Redactia.ro
Home » Stil de viață » Instagram concurează cu Tik Tok. Ce funcție a adăugat rețeaua de socializare

Instagram concurează cu Tik Tok. Ce funcție a adăugat rețeaua de socializare

GALERIE FOTO (3) reels.instagram
reels.instagram
reels.instagram

Reels a fost în testare de ceva timp și, odată cu ieșirea din Tiktok, Instagram-ul deținut de Facebook și-a lansat noua funcție Reels, care permite utilizatorului să filmeze videoclipuri de 15 secunde.

Funcția Reels poate fi găsită în secțiunea aparatului foto Instagram. Utilizatorii pot adăuga efecte AR, filtre și audio extern la videoclip și îl pot încărca pe pagina lor.

Instagram a început în sfârșit să-și lanseze cea mai recentă funcție Reels pentru utilizatorii din India. Funcția Reels aduce funcționalități similare aplicației Tiktok, acum interzisă – permite utilizatorilor să creeze videoclipuri în aplicație, să adauge filtre creative și muzică și apoi să o împărtășească cu urmăritorii lor și multe altele. Acest lucru a fost confirmat de Vishal Shah, VP de produse, Facebook. Ca și Tiktok, utilizatorii vor putea crea videoclipuri de 15 secunde cu melodii populare, provocări sau tendințele actuale.

Cea mai recentă caracteristică permite utilizatorilor să filmeze videoclipuri, să adauge filtre și muzică care este disponibilă pe Instagram și să-l împărtășească pe platformă. O altă caracteristică este că utilizatorii vor putea împărtăși videoclipurile în Explore și, de asemenea, pe feedul personal. Instagram nu a furnizat până acum nicio metodă de monetizare.

Un lucru important de remarcat aici este faptul că funcția Reels a început să se extindă către utilizatori, dar numai un număr limitat de utilizatori au primit funcția. Dacă încă nu puteți vedea funcția în aplicația dvs. Instagram, vă recomandăm să o așteptați, deoarece va deveni disponibilă foarte curând. Instagram a început să difuzeze această funcție astăzi în India, de la ora 19:30 IST.

Ce sunt Instagram Reels

Opțiunea Reels este disponibilă în camera Instagram – în același loc ca Boomerang, videoclipuri retrovizoare, slo-mo și multe altele.
Utilizatorii vor trebui să deschidă camera Instagram și sunetele selectate pentru a începe să difuzeze videoclipuri de 15 secunde. La fel ca TikTok, Reels oferă opțiuni de a utiliza audio din biblioteca de muzică Instagram, viteză, efecte și cronometru.

Postând înregistrarea unui Reel, utilizatorii pot alege publicul țintă cu care doresc să le împărtășească și spre deosebire de Instagram Stories, Reels poate fi, de asemenea, distribuit în secțiunea Explore, care va putea fi apoi vizualizată de toată lumea de pe platformă.

Noua interfață aduce un nou nivel de expansiune și libertatea de a adăuga mai mult media la videoclipuri. În imaginile de mai sus veți obține o pagină de deschidere, unde puteți începe cu funcția Reels. Pagina de fotografiere vă permite să puneți audio, să schimbați viteza video, efecte și, de asemenea, aduce o funcționalitate cronometră. Puteți găsi videoclipurile postate de alți utilizatori în fila Explorare.

Funcţia prezintă, de asemenea, mai multe efecte AR care permit utilizatorilor să adauge o notă personalizată videoclipurilor lor. Pentru a pune efecte AR în videoclipurile lor, utilizatorii pot deschide camera Reels și pot merge la efecte și apoi la efecte AR.

Utilizatorii vor putea, de asemenea, să înregistreze mai multe videoclipuri de 15 secunde – poate fi, de asemenea, înregistrat simultan și efectele diferite pot fi adăugate la fiecare clip postare. Tamburele pot fi, de asemenea, revizuite, șterse și reînregistrate.

Instagram Reels primește, de asemenea, o opțiune „Utilizați audio”, permițându-le altora să folosească sunetul original pentru a-și crea propriile videoclipuri.

Cum se creează Instagram Reels

1. Accesați camera Instagram și selectați Reels în partea de jos

2. Atingeți opțiunea Audio și selectați o melodie folosind biblioteca de muzică Instagram

3. Puteți utiliza sunetul original prin simpla înregistrare a unui videoclip folosind audio

4. Adăugați AR Effect, care va face produsul dvs. interesant și va seta cronometrul pentru a înregistra oricare dintre clipurile dvs. cu mâinile libere.

5. Utilizatorii vor primi, de asemenea, o opțiune de a accelera sau încetini o parte din video sau audio.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini