Redactia.ro
Home » Știri » Instanța a decis! Ce se va întâmpla cu cei doi patroni ai stației GPL de la Crevedia

Instanța a decis! Ce se va întâmpla cu cei doi patroni ai stației GPL de la Crevedia

patroni crevedia

Ionuţ Doldurea și Cosmin Stângă, proprietarii stației de GPL din Crevedia, au fost reținuți pentru o perioadă de 30 de zile. Ei se confruntă cu acuzații de distrugere din culpă, urmată de un dezastru. Trebuie menționat că hotărârea instanței nu este într-o fază finală, iar avocații lor au depus deja o contestație.

Patronii stației GPL din Crevedia rămân în arest

Hotărârea nu este definitivă, iar avocatul lor a informat că a depus deja o contestație. Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, cei doi proprietari ai companiei Flagas SRL, au fost reținuți marți seară, iar în dimineața următoare au fost interogați de către procurori. Mai mult, Parchetul General a anunțat că a instituit sechestru asupra unui număr considerabil de imobile și conturi bancare care aparțin celor doi patroni ai companiei.

În documentul întocmit de procurori, s-a evidențiat că cei doi inculpați, într-o perioadă extinsă de cel puțin trei ani, au promovat sistematic în cadrul societății o politică care a implicat repetate încălcări ale legilor referitoare la desfășurarea operațiunilor de alimentare, transport, transfer și stocare a combustibilului GPL.

Ce acuzații le sunt aduse patronilor stației GPL din Crevedia

Ca urmare a evenimentelor descrise, au rezultat cinci decese, vătămarea corporală a altor 54 de persoane, distrugerea totală a șase case, distrugerea parțială a altor 77 de case, precum și daune materiale semnificative care au inclus autospeciale ale echipelor de intervenție, echipamente de intervenție și bunuri personale ale cetățenilor într-o zonă cu un perimetru de aproximativ un kilometru.

În cursul zilei de miercuri, s-a luat decizia de a institui sechestrul asigurător asupra unui număr de bunuri imobile deținute de firma Flagas, distribuite după cum urmează: 5 în județul Botoșani, 4 în județul Călărași, 28 în județul Dâmbovița, 6 în județul Giurgiu, 19 în județul Ilfov, și unul în județul Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: