Redactia.ro
Home » Stil de viață » Întâmplarea neașteptată a unei femei care este căsătorită de multă vreme: „M-am uitat sub chiuvetă și când am văzut ce era ascuns acolo, am avut un șoc. Cum să-mi facă tocmai soțul meu asta?”

Întâmplarea neașteptată a unei femei care este căsătorită de multă vreme: „M-am uitat sub chiuvetă și când am văzut ce era ascuns acolo, am avut un șoc. Cum să-mi facă tocmai soțul meu asta?”

Drama unei soții care a aflat că soțul ei joacă la aparate.

Vă expunem drama unei femei care află secretul ascuns al soțului său și confruntarea cu consecințele jocurilor de noroc. O zi obișnuită a devenit neobișnuită pentru Elena atunci când a făcut o descoperire șocantă sub chiuveta din baie. În loc să găsească obiecte de uz casnic, a dat peste un plic misterios plin cu bani. Însă, dezvăluirea acestui secret a deschis o cutie a Pandorei, punând în lumină o realitate cu totul neașteptată despre soțul ei, Paul.

„— Paul, sunt probleme la baie!
— Ce probleme?
— Chiuveta aia se tot infunda in ultimul timp!
— Se infunda? Mie nu mi se intampla asta! mi-a raspuns el foarte prompt.
— Ce facem? Sun eu un instalator ori suni tu?
— Ei, nu suni pe nimeni! Ma duc eu sa vad despre ce e vorba. Se rezolva cu un sarpe sau cu o pompa de desfundat… De ce sa mai platesc instalatorul?”

Jocurile de noroc, o adevărată provocare familială

Cu intrarea în vigoare a noii legi a pensiilor, preocupările financiare au fost aduse în prim-plan pentru mulți, iar pentru familia Elenei, această tranziție a adus cu ea o serie de evenimente neplăcute. Descoperirea că soțul ei joacă la păcănele a fost un șoc major.

„Cum statea el asa, pregatit sa iasa din casa, s-a dus direct la baie. Eu… fuga dupa el! El, nu si nu, ca se uita el si ca rezolva el. Intre timp, luasem banii de-acolo si eram foarte curioasa sa-i vad reactia. A inchis usa in urma lui si ce credeti?
— Am umplut chiuveta si am rezolvat problema cu pompa!
— Deci era infundata?
— Cateva fire de par acolo… Nu ai de ce sa te ingrijorezi… Hai ca ma grabesc, trebuie sa plec!

Surpriza! Imi facea jocul. Sau uitase de plicul lipit? Oare?! Se pare ca da, uitase, pentru ca, la scurt timp, am mai gasit unul. De data asta, era valuta in el, in jur de 500 de euro, iar suma era pusa intr-o carte subtire. De asta nu avea cum sa uite! Asa ca am fost nevoita sa inventez un nou scenariu. Dar ce? Atat timp cat cartea era despre regulile de circulatie, cam greu sa gasesc un motiv ca s-o rasfoim impreuna, la ceas de seara.”, povestește femeia.

O descoperire șocantă

Atunci când Elena a găsit sub chiuveta un plic cu bani, încărcat cu o mie de lei, au început să-i apară întrebări legate de sursele de venit ale soțului său. Într-o încercare de a afla adevărul, Elena a testat reacția lui Paul.

Conversația lor a dezvăluit că soțul ei nu numai că a făcut economii ascunse, dar și că a avut o abordare neobișnuită pentru a le păstra sub control, sub chiuveta din baie.

„Paul ma tinea in sah, insa nu avea sa dureze prea mult jocul. stiam regulile, stiam care imi este pozitia, nu eram determinata sa renunt. Cum l-am prins Uber, cum i-am lansat mingea la fileu.
— Auzi, Paul, tu mai stii pe unde e cartea aia cu regulile de circulatie?
— Care carte? Habar n-am… Stai ca o caut eu!
De data aceasta, relaxarea il parasise. Cred ca s-a prins. M-am dus iar dupa el, in sufragerie.
— De ce te tot tii dupa mine?
— Dar tu cat mai ai de gand sa ma minti?
— Nu inteleg…
— Inteleg foarte bine. Ma pui in situatii jenante. Mi s-a luat sa tot inventez scenarii ca sa te fac sa recunosti. De unde sunt banii?
Coplesit de atatea intrebari, Paul a dat sa se ascunda pe dupa deget. Ba ca mi se pare, ba ca nu stiu despre ce e vorba, ba ca ar fi niste sume puse deoparte din economii.
— Daca sunt economii, de ce nu stiu de ei?
— Urma sa-ti spun, Elena!
— Urma? si de unde sumele astea atat de mari?”, a continuat Elena.

Jocurile de noroc devin o obsesie

Cu fiecare descoperire, drama a crescut. Paul s-a dovedit a fi prins în capcana jocurilor de noroc, împrumutând bani de la alți jucători și adunând datorii. Elena a simțit că se apropie de o adevărata dramă familială și a hotărât să afle adevărul, chiar dacă asta însemna să inventeze scenarii ingenioase pentru a-și pune soțul la încercare.

„Stateam pe canapea si asteptam. Cand am auzit cheia in usa, am simtit cum m-am linistit brusc. Dar nu! Ma inselasem…
— Cine sunteti? De unde pana unde intrati in casa mea?
— Am venit sa-mi iau banii! Paul mi-a zis ca stii despre ce e vorba…
— Stai putin! Ce bani? si de unde ai tu cheia de la casa mea!
— Pana nu vad mia de lei, nici tu nu il vezi pe barbatul tau!

Nu il vazusem in viata mea pe tipul respectiv. Am pus repede lantul la usa, nu stiu cum de am avut puterea, probabil ca simturile mi se asmutisera. M-am dus si am adus cele zece milioane si i le-am dat. Mi-a aruncat cheia si mi-a zis ca, probabil, urmeaza sa soseasca si Paul acasa. Am inchis usa cat de repede am putut si am inceput sa plang. Cand sa sun la politie, iata ca soseste si Paul!

— Tu stii pana unde ai ajuns? Ce se intampla?
— Iarta-ma, Elena! Iarta-ma!
— Ce sa iert daca nu stiu despre ce e vorba?
— Promit ca nu te voi mai minti niciodata…
— Recunoaste ce ai facut macar in ceasul din urma…
— Lasa-ma sa iti povestesc! incerca el sa ma linisteasca.

Putinele economii pe care le avea de la fostul loc de munca, Paul le-a cheltuit la jocurile de noroc. Un prieten al lui il sfatuise sa faca asa, pentru ca poate castiga sume mari. La inceput, a castigat putin, iar dupa aceea mai mult. Succesul lui i-a atras atentia unui client mai vechi, care a incercat sa il intimideze. Dar nu a reusit sa-l intimideze, dimpotriva, i-a intrat pe sub piele. Culmea, in momentul in care au devenit apropiati, Paul nu mai avea norocul de odini-oara. Imprumuta de la el si tot imprumuta pana cand s-au adunat datoriile. Iar „bunul lui amic” si-a aratat adevarata lui fata. Sotul meu a tinut departe de mine tot adevarul, de teama de a nu mi se intampla ceva rau. A fost un mare naiv!

— Asta inseamna ca nu ai avut incredere in mine! Vezi? Tovarasia proasta strica obiceiurile bune…
— stiu, Elena, stiu, dar am intrat intr-un joc vicios. Tentatia a fost prea mare! Am dat de gustul banului, recunosc…
— Al banului nemuncit! am completat eu.”, a mărturisit tânăra soție.

Într-o încercare de a obține adevărul, Elena a găsit un alt plic, de această dată cu 500 de euro. Într-un efort de a-l confrunta pe Paul, a creat un scenariu bazat pe o carte despre regulile de circulație, dar adevărul a fost mai tulburător decât și-ar fi putut imagina. Paul se afla în mijlocul unui cerc vicios al jocurilor de noroc, iar problema era mult mai gravă decât anticipase.

Elena a decis să-și ierte soțul

Confruntată cu realitatea amară a dependenței soțului ei de jocurile de noroc, Elena a trebuit să ia măsuri urgente. Apariția unui creditor amenințător și tensiunile crescânde au condus la momentul în care soțul ei a fost pus să recunoască adevărul dureros. O serie de decizii dificile și o cale lungă de recuperare aveau să urmeze pentru familia Elenei, dar aceasta a fost o lecție învățată cu prețul unui șoc și al provocărilor financiare.

„L-am iertat cu o singura conditie: sa nu repete niciodata greseala! Nu, nu cea de a merge la jocuri de noroc, ci de a ma minti, de a-mi ascunde lucrurile pe care le facea.

Dupa cele intamplate, nici ca i-a mai trecut prin cap sa-si mai forteze… norocul. L-am pus sa schimbe yala, pentru siguranta mea. Iar cand apele s-au linistit, mi-am amintit un amanunt foarte important, pe care era cat pe ce sa-l uit definitiv: banii din cartea cu reguli de circulatie erau inca acolo. Din toata aceasta experienta, iata, tot ne-am ales cu ceva!”, a încheiat Elena.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: