Redactia.ro
Home » Monden » Înțelegerea secretă dintre Shakira și Pique. Detaliile au ieșit la suprafață și nu este vorba despre infidelitate

Înțelegerea secretă dintre Shakira și Pique. Detaliile au ieșit la suprafață și nu este vorba despre infidelitate

Shakira a confirmat, în weekend, despărțirea de Gerard Pique, după cei 12 ani de relație. Aceasta a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de fotbalistul Barcelonei.

Potrivit Jose Antonio Aviles, citat de Marca, decizia de a anunța despărțirea în presă i-a aparținut acesteia, iar Gerard Pique a fost extrem de surprins de gestul cântăreței.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira. „, a afirmat Jose Antonio Aviles.

Înțelegerea secretă dintre Shakira și Pique

Jurnalistul a mai susținut că Shakira și Pique făcuseră deja o înțelegere conform căreia au o „relație deschisă”:

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu. „, a mai relatat el.

Aceste afirmații duc la o răsturnare de situație, mai ales că în presa din Spania a avansat ideologia infidelității: fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o.

Acum, cei doi trebuie să-și împartă și averea impresionantă, din care fac parte proprietățile din: Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este, dar și Bahamas.

Jurnaliștii de la „elnacional.cat” scriu că „artista se va muta din Spania în SUA, la Miami, acolo unde merge în dese rânduri în scop profesional și unde deține o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro”.

Shakira ar fi vrut să vândă vila respectivă în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas totuși în posesia ei. Proprietatea se află chiar lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu suma de 45.000 de euro pe lună.

Suzy Cortez, femeia curtată de către fotbalist: „Shakira nu merită așa ceva”

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, susține că Gerard Pique i-ar fi trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relația cu Skakira, ba chiar s-ar fi pronunțat a fi „gelos” când modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.

Shakira și Gerard Pique au fost împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Cei doi ar fi fost văzuți împreună în Republica Cehă după ce și-au anunț despărțirea.

 „Cu regret vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim”, a transmis fostul cuplu.

Totuși au fost fotografiați împreună în mașină, plecând din locuința lor din Barcelona, chiar înainte să-și confirme despărțirea, iar la doar o zi după anunț, au mers alături de fiii lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), în Republica Cehă, unde unul dintre băieți a participat în cadrul celui mai mare turneu de baseball din Europa pentru copii cu vârste sub 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: