Redactia.ro
Home » Știri » Interviu exploziv cu fiica președintelui Vladimir Putin. Cum își apără Maria Voronțova tatăl VIDEO

Interviu exploziv cu fiica președintelui Vladimir Putin. Cum își apără Maria Voronțova tatăl VIDEO

Într-un interviu surprinzător, Maria Voronțova, fiica președintelui rus Vladimir Putin, a emis afirmații care au stârnit controverse și au atras atenția asupra politicii Kremlinului în ceea ce privește viața umană. În contextul invaziei Ucrainei și a pierderilor semnificative înregistrate de armata rusă, afirmațiile Mariei Voronțova au provocat ironii și critici din partea comunității internaționale.

Interviu exploziv cu fiica președintelui Vladimir Putin

În interviul acordat site-ului de știri rus Agentstvo, Maria Voronțova a afirmat că societatea rusă acordă o importanță deosebită vieții umane și că omul se află în centrul atenției în Rusia. Ea a subliniat că valoarea vieții umane este o valoare supremă în cultura și valorile ruse, adăugând că fiecare zi trăită are un impact mai important din punct de vedere spiritual decât din punct de vedere economic.

Aceste declarații aparent bine intenționate ale fiicei lui Putin intră în contradicție cu acțiunile recente ale Kremlinului, inclusiv decizia de a declanșa invazia Ucrainei și de a trimite sute de mii de oameni la moarte pe front. Cu privire la această ironie, jurnalistul Nikola Mikovic a comentat cu un ton sarcastic prețuirea vieții umane în societatea rusă, sugerând că această prețuire nu se aplică în mod corespunzător vieților soldaților ruși trimiși în atacurile împotriva forțelor ucrainene bine fortificate.

„Societatea noastră, adică societatea rusă, cu principiile noastre, cu cultura noastră, cu religia noastră… nu este, la urma urmei, o societate centrată pe economie. Suntem într-o măsură mai mare o societate centrată pe om. Și pentru noi, valoarea vieții umane este o valoare supremă”, a spus ea.

„Și fiecare zi care e trăită, chiar dacă nu este – iertați-mă că folosesc acest termen – profitabilă pentru economie, nu atât de importantă pentru economie, din punct de vedere al valorilor spirituale cred că are un impact mai important pentru noi”, a continuat Voronțova, de profesie medic endocrinolog.

Datele guvernului ucrainean indică faptul că Rusia a suferit pierderi semnificative, cu aproximativ 370.000 de soldați pierduți în război până în prezent. Statele Unite estimează că aproximativ 120.000 de militari ruși au fost uciși și 180.000 de răniți, totalizând aproximativ 300.000 de militari scoși din luptă de la începutul invaziei.

Putin nu a recunoscut niciodată public că Maria Voronțova și Katerina Tihonova sunt fiicele lui

Este important de menționat că Putin nu a recunoscut niciodată public că Maria Voronțova și sora ei mai mică, Katerina Tihonova, sunt fiicele lui, iar Kremlinul nu a oferit detalii despre viața lor personală.

Maria Voronțova, născută în 1985, a urmat studii de biologie la Universitatea din Sankt Petersburg și medicină la Universitatea de Stat din Moscova. Ea este coautoarea unei cărți despre încetinirea creșterii la copii și este cercetătoare la Centrul de Cercetare Endocrinologică din Moscova. De asemenea, este co-proprietara unei companii implicate în construirea unui uriaș centru medical și este căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Joost Faassen.

În ciuda afirmațiilor Mariei Voronțova, numele ei și al surorii sale au fost incluse pe lista de sancțiuni a Statelor Unite în 2022, sugerând o critică internațională puternică la adresa acțiunilor Kremlinului în Ucraina.

Astfel, declarațiile Mariei Voronțova au provocat discuții aprinse și au subliniat discrepanțele dintre retorica oficială a Kremlinului și acțiunile sale pe teren, în special în contextul conflictului din Ucraina. Această chestiune continuă să fie subiectul dezbaterilor și analizelor în cadrul comunității internaționale.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: