Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Boureanu a ajuns în cârje. Fiica fostului deputat a făcut eforturi pentru a merge la shopping

Ioana Boureanu a ajuns în cârje. Fiica fostului deputat a făcut eforturi pentru a merge la shopping

GALERIE FOTO (15) Ioana Boureanu, in carje

Ioana Boureanu a reușit să atragă din nou privirile, însă, de data aceasta într-un mod nu tocmai plăcut. Fiica fostului deputat și-a rupt piciorul și a ieșit, în cârje, la shopping, într-un mall din Capitală.

Ioana Boureanu, în cârje la mall

Ioana Boureanu trece prin momente dificile, după cum pare. Fiica fostului deputat pare să se fi accidentat destul de grav la un picior. Ioana Boureanu merge ajutată de două cârje, însă, nu se știe exact cauza care ar fi provocat acest lucru.

Fiica fostului deputat nu s-a lăsat, însă, și a decis să meargă în cârje la shopping, într-un mall din Capitală. Tânăra a luat cu aslat mai multe magazine din mall, fiind și perioada în care sunt reduceri considerabile la majoritatea produselor.

Ioana Boureanu nu a fost lăsată singură, ci a mers însoțită de un bărbat, care este un posibil  “angajat” al tatălui ei. Cel mai probabil, bărbatul o ajuta pe tânără să care cumpărăturile, dar și să o supravegheze pentru a se asigura că este în regulă. Ioana a făcut mai multe cumpărături, pe care bărbatul care o însoțea le-a cărat, ea fiind atentă la modul în care pășea și cum își ținea geanta.

 

Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, are probleme cu fostul iubit. Tânăra a declarat că fostul partener o hărțuiește constant, după ce nu ar aceepta despărțirea. Mai mult, lucrurile nu s-ar fi liniștit nici după intervenția fostului politician.

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, în vârstă de 19 ani, s-a despărțit de iubit, însă, aparent, acesta u a acceptat ușor despărțirea. Cristian Boureanu ar fi intervenit și  a decis să îl pună la punct pe tânăr, însă acțiunea nu a avut rezultatul dorit. Mai mult, fiica fostului deputat a hotărât să mearhă chiar și la poliție. Băiatul ar fi căutat-o chiar în momentul în care tânăra făcea un live pe Tik Tok.  Pentru a-și continua live-ul, Ioana și-ar fi dat telefonul pe modul Avion.

„Nu ai de ales decât să îl înjuri.’, a sfătuit-o un urmăritor.

„Degeaba, crede-mă. Am încercat orice, absolut orice. S-a certat și tata la telefon, am zis că mă duc la poliție. Nicio șansă, n-am cum să scap de el. Imposibil.’, a fost replica fiicei lui Cristian Boureanu.

 

 

Cristian Boureanu și Laura Dincă, planuri de nuntă

Cristian Boureanu și Laura Dincă formează un cuplu de mai bine de cinci ani, însă până acum cei doi nu au reușit să își oficializeze relația. Boureanu a luat hotărârea de a se căsători cu Laura Dincă la scurt timp după ce a cunoscut-o.

Relația noastră este plină de peripeții, cu urcușuri și coborâșuri, cu bune și rele, dar tot timpul împreună și ne susținem unul pe celălalt și asta contează foarte foarte mult! Îmi doresc 3 copii, câte unul pentru fiecare cățel (râde)! Pentru că Ioana, fiica lui, nu vrea un cățel, am zis că trebuie să facem 3 copii, să-i împărțim fiecare cu cățelul lui, și cât de repede se poate! E ușor cu 3 căței, sunt în turmă (râde).

E foarte plăcut, sunt niște scumpi. Orice probleme ai avea, în momentul în care ajungi acasă, vin în brațele tale, sar pe ține și te pupă, îți trece orice stres și orice nervi, uiți de tot. După 5 ani de relație am început să ne dorim și copii, cred că sunt deja pregătită, dar îmi doresc să facem întâi nuntă și apoi copiii!”, a declarat Laura Dincă, în urmă cu ceva timp, pentru Ciao.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: