Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină a dezvăluit de ce nu apare în spațiul public alături de logodnicul său. Cei doi se pregătesc de nuntă

Ioana Ginghină a dezvăluit de ce nu apare în spațiul public alături de logodnicul său. Cei doi se pregătesc de nuntă

Ioana Ginghină se bucură de multă împlinire, atât pe plan profesional, cât și personal. Actrița formează un cuplu de mai mulți ani cu Cristi Pitulice, dar publicul său a avut ocazia rareori să-i vadă împreună sau să audă despre planurile lor de viitor, cu toate că urmează curând să se căsătorească. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Ioana a explicat recent de ce preferă să-și țină relația departe de atenția publică.

Ioana Ginghină a dezvăluit de ce nu apare în spațiul public alături de logodnicul său. Cei doi se pregătesc de nuntă

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie în urmă cu mai bine de un an, dar nunta s-a lăsat mult așteptată. Deși relația cu Cristi Pitulice evoluează cum nu se poate mai frumos, cei doi nu s-au grăbit atunci când a venit vorba să pășească în fața altarului. Mai mult, partenerul actriței a stat departe de camerele de luat în tot acest timp, iar fotografiile din mediul online pe care le au împreună sunt puține la număr.

Din câte a explicat actrița, această prezență a logodnicului său se datorează deciziei pe care au luat-o împreună. Își doresc să apară în mediul public pentru activitatea lor profesională, așa că detaliile despre viața privată nu-și au locul într-un asemenea context.

„Este o decizie comună. Cristi nu își dorește să apară decât în zona lui de interes. El este destul de prezent pe TV, dar cu proiectele lui în turism. Viața privată vrem să rămână privată.”, a declarat Ioana Ginghină pentru VIVA!

Când plănuiesc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice să-și oficializeze relația

Cât despre nuntă, Ioana Ginghină a explicat că nu o vede mai mult decât o formalitate. Ea și Cristi Pitulice trăiesc deja ca o familie și își construiesc viața împreună, așadar nu văd necesară o asemenea uniune. Vor face însă acest pas în decursul anului 2022, întrucât își doresc să fie părinții spirituali ai unor prieteni apropiați lor. Actrița a precizat însă că evenimentul va fi unul restrâns, iar rochia de mireasă și alte elemente tradiționale vor lipsi cu desăvârșire.

„La această etapă a vieții mele nu mă mai interesează toate aceste detalii, care nu fac decât să pună presiune pe relație și pe cuplu. După o vârstă, cred că mai mult contează fondul, și nu forma, de aceea nu am făcut niciun plan. Se va întâmpla anul acesta, pentru că ne dorim să fim nașii unor prieteni, dar va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă și tot tacâmul.”, a mai adăugat actrița pentru aceeași sursă.

Întrebată despre conflictele din relația sa, Ioana a mărturisit că acestea lipsesc de cele mai multe ori. Experiența personală acumulată până în acest punct al vieții o ajută să depășească aceste momente cu ușurință, așadar nu există tensiuni.

„Cine mă cunoaște știe că eu nu prea mă cert. Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez. Așa că e pace. Că mai sunt discuții casnice, de genul nu ai pus capacul la pasta de dinți, se rezolvă cu vorba bună. Cine cedează primul? Păi mai suntem copii, să ne contrazicem așa… Zic că n-am trăit chiar degeaba.”, a mai spus Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: