Redactia.ro
Home » Știri » Ioana Ginghină a refuzat sa participe la America Express. Fiica ei are un rol important în această decizie

Ioana Ginghină a refuzat sa participe la America Express. Fiica ei are un rol important în această decizie

Ioana Ginghină este recunoscută atât pentru talentul său actoricesc, cât și pentru devotamentul său ca mamă. Cu o carieră de succes în spate, actrița a primit de-a lungul timpului numeroase propuneri pentru a participa la diverse emisiuni de divertisment. Cu toate acestea, majoritatea propunerilor au fost respinse, având în vedere că fiica sa, Ruxandra, are un cuvânt important de spus în deciziile pe care le ia mama ei.

A primit propunerea de a participa la show-ul „America Express”

Actrița a fost căsătorită cu colegul său de breaslă, Alexandru Papadopol, iar împreună au o fiică, Ruxandra, care acum este în plină adolescență. Într-un interviu recent, Ioana Ginghină a mărturisit că a primit o propunere de a participa la show-ul „America Express”, însă a decis să o refuze, luând în considerare părerea fiicei sale.

„Sincer, am primit multe oferte de-a lungul timpului, însă primul motiv pentru care le-am refuzat a fost fiica mea, iar și de data aceasta când am primit propunerea, tot Ruxandra mi-a spus că ar fi mai bine să nu accept. Nu știu dacă m-aș fi dus oricum. Ar fi fost complicat… Pentru Ruxandra, principalul motiv nu era dorința mea de a participa, ci faptul că ar fi putut fi expusă la situații stânjenitoare. Adolescența este o perioadă delicată și, deși copiii par că se descurcă singuri, au nevoie de sprijinul și îndrumarea adulților. Acum mi se pare că are mai multă nevoie de mine ca niciodată și o susțin în toate alegerile ei”, a declarat Ioana Ginghină conform Playtech.ro.

Ruxandra, o tânără rebelă

În timp ce Ruxandra trece prin perioada adolescentei, tânăra își manifestă personalitatea în moduri care pot pune la încercare răbdarea părinților. Recent, ea și-a exprimat dorința de a-și face un piercing în sprânceană, o idee care nu a fost întâmpinată cu entuziasm de către mama sa. Ioana Ginghină a încercat să o sfătuiască pe fiica sa să nu își facă un astfel de piercing „la vedere”, încurajând-o să aleagă o opțiune mai discretă.

„În funcție de vârstă… Uite, a vrut un piercing în buric. Am negociat, pentru că dorea în sprânceană. Am considerat că în buric îl poate ascunde. Acesta va fi ultimul până la vârsta de 18 ani”, a dezvăluit Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: