Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină a spus adevărul! Ce relație există între Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a spus adevărul! Ce relație există între Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a făcut primele declarații despre relația pe care viitorul ei soț o are cu Alexandru Papadopol. Vedeta nu s-a abținut de la nimic și a împărtășit cele mai neașteptate secrete cu fanii săi. Iată ce se întâmplă, de fapt, în familia ei.

Relația dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-a încheiat încă din 2019, moment în care femeia a descoperit că cel cu care era căsătorită o înșela cu altă femeie. Cei doi au împreună o fată care în momentul de față are vârsta de 14 ani și care are o relație bună cu ambii părinți.

Cum se înțelege Alexandru Papadopol cu Cristi Pitulice, actualul iubit al Ioanei Ginghină

Problemele dintre cei doi bărbați au început să apară din cauza geloziei, potrivit declarațiilor pe care le-a făcut IoanaGinghină. Aceasta susține că în momentul în care fiica sa mergea să își vadă tatăl, acesta avea grijă să îi cumpere și ei o prăjitură și să i-o trimită, ceea ce îl deranja teribil pe Cristi Pitulice.

„Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aduce și mie și îmi spunea că ‘Ți-a trimis tata sushi’, se duceau undeva, venea iar și spunea: ‘Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva’ și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi.

M-a întrebat într-o zi Cristi: ‘Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?’ și zic nu știu, probabil i le-aș pune în cap și zice, cam asta simt și eu. Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”, a spus actrița în cadrul unei emisiuni TV.

Ioana Ginghină, pregătită să spună din nou ”DA”

Se pare că actrița este gata să devină din nou o femeie căsătorită. După două mariaje eșuate, femeia speră din suflet ca actualul ei iubit, Cristi Pitulice, să fie bărbatul cu care să rămână pentru tot lestul vieții. Pe data de 23 septembrie, cei doi își vor uni destinele în fața celor apropiați. Se pare că Alexandru nu este deloc invitat la nuntă, iar Ioana este cea care a luat această decizie.

„Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă.Cristi nu a mai fost însurat. Dar eu spun din experiență”, a mai declarat Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: