Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină își dorește ca Alexandru Papadopol să petreacă Ajunul alături de ea și fiica lor

Ioana Ginghină își dorește ca Alexandru Papadopol să petreacă Ajunul alături de ea și fiica lor

Sfârșitul de an o găsește pe Ioana Ginghină împlinită și dornică să petreacă clipe minunate alături de familia ei. Va petrece alături de cei dragi, printre care speră că se va număra și Alexandru Papadopol, fostul său soț. Actorul a fost invitat să petreacă Ajunul în casa Ioanei, unde locuiește și fiica lor, Ruxi.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019, moment în care au decis să pună capăt mariajului lor de 14 ani. Au ales ca totul să se sfârșească pe cale amiabilă, mai ales că vor fi mereu uniți de fiica lor, Ruxi. Adolescenta locuiește în prezent alături de mama sa, însă are o legătură deosebită și cu tatăl său.

Cei doi actori au făcut mereu tot posibilul să aibă o relație cât mai bună, fiind foarte maturi atunci când a venit vorba de creșterea fiicei lor. Tânăra i-a susținut când au dorit să se despartă, deoarece și-a dorit mai presus de orice să-și vadă părinții fericiți, chiar dacă asta a însemnat să fie separați.

Ioana Ginghină își dorește ca Alexandru Papadopol să petreacă Ajunul alături de ea și fiica lor

Ioana și-a refăcut viața și are o relație de lungă durată cu Cristi Pitulice, alături de care intenționează să pășească în fața altarului în viitorul apropiat. Familia lor își va petrece sărbătorile la Sibiu, apoi se vor întoarce în capitală, unde speră să li se alăture și Alexandru Papadopol.

Actrița a mărturisit că este foarte fericită în această perioadă, anul ce urmează să se încheie aducându-i multe reușite pe plan profesional și personal. Este liniștită și intenționează să-i aibă alături pe cei dragi, Crăciunul fiind ocazia perfectă să se adune și să petreacă împreună momente deosebite.

Cum relația dintre ea și fostul soț este una foarte bună, își dorește ca acesta să petreacă Ajunul alături de Ruxandra în casa lor. Adolescenta urmează să-și viziteze tatăl în ziua de Crăciun, însă detaliile nu au fost încă stabilite cu exactitate.

„Ruxandra face Sărbătorile cu noi, cu mine și cu Cristi. Dar va ajunge și pe la tatăl ei, la un moment dat. Încă nu am făcut un program bătut în cuie. În principiu, suntem în discuții dacă Alexandru va trece în seara de Ajun pe la noi, să ciocnească un pahar cu noi și să o îmbrățișeze pe Ruxi. Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla și acest lucru.„, a spus Ioana Ginghină pentru ciao.ro.

Ce planuri are actrița pentru 2022

Cât despre planurile pentru anul 2022, Ioana Ginghină este plină de speranță că acesta va fi la fel de prosper ca 2021. Școala sa de actorie a evoluat cum nu se poate mai frumos, iar în viitor speră să-și extindă această activitate.

În urmă cu ceva timp a mărturisit chiar că Ruxandra a prezentat în ultimul timp interes pentru cursurile mamei sale, semn că există o speranță ca într-o bună zi să le calce pe urme părinților săi din punct de vedere profesional.

„Îmi doresc foarte multe lucruri. N-o să pot să le spun pe toate pentru că sunt superstițioasă… dacă spui, nu se mai îmtâmplă’. Și atunci prefer să le țin pentru mine pe majoritatea. Dar o să vă spun că-mi doresc să mă extind cu școala de actorie care merge în acest moment foarte bine. Mi-aș dori să-mi mai găsesc un spațiu și să mă extind”, a mai spus Ioana Ginghina pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: