Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină și-a amânat nunta. Actrița a vorbit despre motivul din spatele deciziei

Ioana Ginghină și-a amânat nunta. Actrița a vorbit despre motivul din spatele deciziei

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. Cei doi au stabilit data nunții, însă actrița a dezvăluit recent că nunta se anulează. Iată care este motivul din spatele deciziei.

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a reinventat. Parcă este mai frumoasă și mai efervescentă ca oricând. Semn că se iubește pe sine, dar și are parte de multă dragoste din partea celor din jurul său. Viața ei pare plină de iubire și prosperitate pe toate planurile. Vedeta s-a decis chiar să ajungă din nou la altar.

Actrița a dezvăluit că motivul pentru care a ales să se căsătorească cu partenerul ei, pe lângă iubirea dintre ei, este faptul că vrea să fie nașa unor prieteni. Ioana Ginghină a anulat nunta pentru că viitorii ei fini așeaptă un copil, iar abia apoi vor face marele pas.

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. (…) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc (…) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”, a măturisit Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină, despre cum vrea să arate nunta: „Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea.“

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 ani, a mărturisit că nunta va fi una restrânsă, mai mult ca o petrecere, unde vor fi invitați doar cei apropiați.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină își propune să-l facă tătic pe Cristi Pitulice

„Eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie.”, a declarat de curând Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: