Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină și Cristian Pitulice s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc în curtea casei, iar Ioana a strălucit într-o rochie simplă și elegantă

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc în curtea casei, iar Ioana a strălucit într-o rochie simplă și elegantă

GALERIE FOTO (4) ioana ginghina

Ziua de 23 septembrie este, cu siguranță, una pe care actrița Ioana Ginghină nu o va uita niciodată. Sâmbătă, ea și Cristian Pitulice și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar famiile celor doi miri și prietenii de suflet, De altfel, întregul eveniment nu s-a petrecut într-un loc fastuos, așa cum obișnuiesc vedetele autohtone, ci chiar în curtea casei celor doi!

Ioana Ginghină, nuntă în curtea casei. A arătat ca o prințesă în rochia de mireasă

Nunta Ioanei Ginghină și a lui Cristi Pitulice a fost un eveniment restrâns, dar cu un aer cochet. Ceremonia și petrecerea au avut loc în curtea casei vedetei, iar actrița a subliniat de mai multe ori că această ocazie este dedicată lor și reprezintă o ocazie de a sărbători iubirea pe care i-o poartă lui Cristian.

În ziua evenimentului, Ioana Ginghină a ales să poarte o singură rochie, una vaporoasă, care i-a permis să danseze și să se distreze cu ușurință. Ca accesorii, vedeta a purtat o coroniță de flori și a optat pentru un machiaj discret, care i-a scos în evidență frumusețea naturală.

Ceremonia cununiei civile a avut loc, de asemenea, în curtea casei, unde ofițerul stării civile s-a deplasat la vila vedetei pentru a oficializa căsătoria și a întocmi actele corespunzătoare.

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice s-au căsătorit

În ziua evenimentului, cei doi îndrăgostiți au avut alături cei mai apropiați și dragi prieteni, în total aproximativ 40 de persoane. Ioana Ginghină și logodnicul ei au decis să renunțe la ceremonia religioasă, considerând această uniune civilă ca fiind singura și cea mai importantă.

„Cu pregătirile stăm bine, mai primim și câte o veste proastă, dar cum spuneam, nu totul depinde de noi. Chiar și oamenii cu care colaborez au fost uimiți când mi-au zis că nu o să am ceva din ce am povestit, iar eu le-am răspuns că noi trebuie să fim sănătoși că distracția merge și fără asta. Nu despre asta este vorba sâmbătă, dacă am sau nu acel serviciu. Îmi doresc foarte mult să ne simțim bine, să ne distrăm, să fie un moment frumos al existenței noastre și de asta restul chiar nu mai contează”, declara Ioana Ginghină, în urmă cu câteva zile, conform Wowbiz.

 

ioana ginghina
Ioana Ginghină a purtat pe cap o coroniță din flori în ziua nunții

În ce relații este Ioana Ghinghină cu fostul soț, Alexandru Papadopol

Într-un interviu recent acordat Ioana Ginghină a dezvăluit aspecte despre relația dintre fiica sa, Ruxandra, și tatăl ei. Chiar dacă Ioana Ginghină și tatăl Ruxandrei sunt despărțiți de câțiva ani, aceasta subliniază că își dorește să mențină o relație frumoasă și să petreacă timp alături de amândoi.

ioana ginghina nunta
Ioana s-a căsătorit în curtea casei sale

Actrița descrie relația dintre fiica sa și tatăl acesteia ca fiind normală și armonioasă. Cu o atitudine deschisă și înțelegătoare, Ioana Ginghină pune întotdeauna binele Ruxandrei în prim-plan și se străduiește să creeze un mediu în care aceasta să se simtă iubită și apreciată de ambii părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: