Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, schimbare radicală de look. După ani de tăcere a apărut iar pe micul ecran

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, schimbare radicală de look. După ani de tăcere a apărut iar pe micul ecran

GALERIE FOTO (2) ioana tufaru

Ioana Tufaru, fiica de 46 de ani a regretatei Anda Călugăreanu, a apărut din nou în lumina reflectoarelor, după ce o bună perioadă de timp telespectatorii nu au mai văzut-o pe micul ecran. Ioana a fost invitată în platoul unei emisiuni televizate, iar toți au putut observa schimbarea de look prin care a trecut.

Cum arată Ioana Tufaru. A trecut printr-o schimbare de look

Ioana Tufaru apărea, în urmă cu mai mulți ani, frecvent la emisiunile televizate. Apoi, a decis să ia o pauză de la prezența în platourile emisiunilor și s-a concentrat asupra vieții de familie. Joi, pe 16 martie, ea a participat la Acces Direct alături de iubitul ei, Ionuț Mardare. Telespectatorii au putut observa că Ioana și-a schimbat radical look-ul, adoptând o imagine mai îndrăzneață. A renunțat la părul brunet și s-a vopsit într-o nuanță albastră.

ioana tufaru si iubitul
Ioana Tufaru a participat la o emisiune televizată alături de iubitul său

În prezent, Ioana locuiește cu iubitul ei, Ionuț Mardare și cu fiul lor de cinci ani, Luca. Situația lor financiară nu este una strălucită întrucât doar Ionuț este cel care muncește și beneficiază și de un ajutor social din partea statului.

Cât câștiga Ioana Tufaru de pe urma drepturilor de autor ale regretatei mame

Ioana Tufaru s-a plâns de mai multe ori public de faptul că nu stă prea bine la capitolul financiar. Nici banii pe care îi primește din drepturile de autor pentru piesele mamei sale nu sunt mulți.

Nu reprezintă o sumă mare, însă o ajută să plătească o parte dintre facturi și îi fac viața mai ușoară. Ioana primește lunar de la stat suma de 700 de lei, bani care reprezintă drepturile de autor menționate anterior.

Cu ceva vreme în urmă, fiica regretatei Anda Călugăreanu a creat neliniște în rândul persoanelor apropiate, dar și a internauților după ce a scris un mesaj controversat pe pagina personală de Facebook în care susținea că se săturase de viață și și-ar dori să moară. Din fericire, Ioana a reușit să depășească acea pasă proastă, iar în prezent are o stare bună și se concentrează asupra familiei sale.

„Vreau să mor! Regret că am fost născută, nu mai vreau viaţă! Vreau să încetez cu viaţa. M-am săturat de ea, urăsc să fiu al nimănui şi să fiu slugă la toţi. În câteva zile nu o să mă mai vedeţi”, fusese mesajul scris de Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: