Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Tufaru suferă lângă mormânt: „Au aruncat acolo două coroane și atât”. Care e secretul pe care abia acum l-a aflat

Ioana Tufaru suferă lângă mormânt: „Au aruncat acolo două coroane și atât”. Care e secretul pe care abia acum l-a aflat

Ioana Tufaru suferă lângă mormânt: „Au aruncat acolo două coroane și atât”. Care e secretul pe care abia acum l-a aflat

Ioana Tufaru, fiica Ancăi Călugăreanu, suferă lângă mormântul cumnatului ei, fratele soțului ei, despre moartea căruia a aflat abia recent. Asta în contextul în care bărbatul ar fi decedat acum două săptămâni. Ea și soțul ei au pornit în căutarea locului de veci.

Ioana Tufaru suferă lângă mormânt: „Au aruncat acolo două coroane și atât”. Care e secretul pe care abia acum l-a aflat

Ioana Tufaru, fiica Ancăi Călugăreanu, ar fi aflat abia de curând despre moartea cumnatului ei, fratele soțului, deși bărbatul ar fi decedat acum două săptămâni. Fiica Andei Călugăreanu a mărturisit pentru Fanatik că iubita cumnatului a ținut secret și locul în care l-a înmormântat.

Ioana Tufaru și soțul acesteia au fost cuprinși de suferință. Când au aflat că a murit, Ioana Tufaru și partenerul ei au vrut neapărat să afle unde este înmormântat.

„Ne-am chinuit să găsim locul în care se odihnește cumnatul. Am căutat prin toate cimitirele din Jilava. Sunt supărată, normal că sunt supărată, aș fi vrut să mergem să îl conducem pe ultimul drum, așa cum e creștinește. L-au îngropat în mare secret, au aruncat acolo două coroane și atât… Sunt afectată pentru că văd cât de mult suferă soțul meu. Era fratele lui, l-a iubit enorm, iar acum l-a pierdut și, normal, e foarte trist. Iar ceea ce a făcut concubina cumnatului meu… să nu ne cheme la înmormântare, e ceva urât”, a declarat fiica Ancăi Călugăreanu, în exclusivitate pentru Fanatik.

„Mormântul a fost făcut pe repede înainte, nu au stat să tămâieze. S-au zgârcit complet la bani. De-abia l-am găsit, dar măcar acum știu unde e”, a povestit și soțul Ioanei Tufaru, pentru sursa menționată mai sus. „Mi-e sufletul sfâșiat de durere, pentru că am avut un frate care nu mai este. Am ținut legătura cu el o perioadă, dar s-a îmbolnăvit, s-a internat în spital”, a mai declarat acesta.

Ioana Tufaru și soțul ei vor să aibă grijă de mormântul bărbatului de aici înainte așa cum pot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: