Redactia.ro
Home » Știri » Iohannis i-a trimis o scrisoare Reginei Elisabeta cu ocazia celebrării Jubileului de Platină

Iohannis i-a trimis o scrisoare Reginei Elisabeta cu ocazia celebrării Jubileului de Platină

Președintele Klaus Iohannis i-a trimis un mesaj reginei Elisabeta a II-a, cu ocazia aniversării zilei oficiale de naștere, dar și a celebrării Jubileului de Platină.

Conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale, în scrisoarea adresată monarhului, Iohannis și-a exprimat „convingerea că Parteneriatul Strategic care leagă România și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va continua să fie consolidat, în beneficiul ambelor națiuni”.

Președintele României a mai punctat și faptul că această sărbătoare „reprezintă un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin în slujba cetățenilor.” 

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Regina Elisabeta

„Cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină, am deosebita onoare de a transmite Majestății Voastre, în numele poporului român și al meu personal, cele mai calde felicitări, alături de urări de pace și prosperitate pentru Familia Regală și poporul britanic”, se arată în scrisoarea lui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

„În urmă cu 3 ani, Carmen și Klaus Iohannis au fost prezenți la o recepție găzduită de regina Elisabeta a II-la Palatul Buckingham, pentru șefii de stat și de guvern care participau atunci la summit-ul NATO. Evenimentul a avut loc în decembrie 2019”, relatează „Click!”

Regina Elisabeta este primul monarh care celebrează Jubileul de Platină

La 6 februarie anul acesta, Majestatea Sa Regina a devenit primul monarh britanic care a sărbătorit un Jubileu de Platină, marcând 70 de ani de serviciu în slujba poporului Regatului Unit, a regatelor și a Commonwealth-ului.

Pentru a sărbători această aniversare fără precedent, vor avea loc evenimente și inițiative pe tot parcursul anului, care vor culmina cu un weekend de patru zile de sărbătoare bancară în Regatul Unit. De astăzi, joi, 2 iunie, până duminică, 5 iunie a început marele eveniment! 

Cele patru zile de celebrare vor include evenimente publice și activități comunitare, precum și momente naționale de reflecție asupra celor 70 de ani de serviciu ai Reginei.

Pentru a marca evenimentul, casa regală a dezvăluit imagini nemaivăzute cu Regina Elisabeta a II-a din tinerețe. Ele au fost publicate într-un documentar BBC, care a avut premiera la finalul săptămânii trecute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: