Redactia.ro
Home » Știri » Teatrul Național din București s-a transformat într-un altar închinat lui Ion Caramitru. Oamenii prezenți sunt nemulțumiți

Teatrul Național din București s-a transformat într-un altar închinat lui Ion Caramitru. Oamenii prezenți sunt nemulțumiți

GALERIE FOTO (3) Cum arată soția lui Ion Caramitru. (1)

Ion Caramitru s-a stins din viață zilele trecute, iar familia, apropiații, dar și fanii marelui artist îl plâng cu lacrimi. Trupul neînsuflețit al marelui actor nu a fost depus în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, dar locul s-a transformat într-un loc al plângerii plin de omagii în cinstea sa. Oamenii prezenți în carul altarului închinat maestrului sunt nemulțumiți de faptul că sicriul nu este și el în cadrul TNB și nu îi pot aprinde o lumânare la căpătâi.

Cum arată locul în care este omagiat Ion Caramitru

Ion Caramitru va fi condus pe ultimul drum vineri, 9 septembrie, dar până atunci în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, locul pe care l-a coordonat timp de ani buni s-a organizat un loc de magiu. Mii de oameni au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu maestrului Caramitru. Foaierul a fost umplut cu flori, imagini cu acesta, lumânări, dar a fost făcută și o carte de condoleanțe. La dorința familiei, trupul neînsuflețit al acestuia nu a fost depus în cadrul instituției, ba mai mult nu a fost comunicată ora înmormântării, deoarece și în acest caz, familia nu își dorește ca înmormântarea să fie publică.

Oamenii prezenți în cadrul Teatrului Național București erau plini de tristețe din cauza morții marelui Ion Caramitru, dar și din cauza faptului că nu au putut aprinde o lumânare la căpătâiul acestuia. Declarații emoționante au fost făcute în locul ce îi servește drept omagiu.

 

Declarațiile emoționante ale celor prezenți la TNB

Noi veneam la spectacolele dumnealui, l-am iubit. Încep să ne moară valorile. Sunt regizor tehnic, l-am cunoscut personal pe domnul Caramitru și am lucrat de câteva ori împreună. Lumea teatrului e mai săracă acum.”,”Speram să-l văd aici, de altfel, cred că multă lume spera asta. Îmi va lipsi în fiecare zi. Eram prieteni de 50 de ani, jucam tenis împreună.

Am învățat multe de la el, a fost un Titan al culturii și al politicii, un om integru, a creat carectere, a modelat personalități. Nu i-am găsit niciodată nici măcar o singură greșeală. Un mare OM! Mult timp îl voi plânge, foarte mult timp”, reușește să spună, printre suspine, un domn. Nu știe, însă, dacă va merge la înmormântare. „Să-l văd acolo, cum dispare?!”.

„Am venit pentru a aduce un pios omagiu maestrului Caramitru, pentru un ultim gest de rămas bun față de un om pe care l-am apreciat. Eu l-am văzut în foarte multe spectacole, dar nu în atât de multe cât aș fi vrut pentru că mereu se întâmpla ceva, știți cum e… Mă îneacă emoția. Tuturor o să ne fie dor de dumnealui. Aș fi vrut să particip și la înmormântare, dar am înțeles că familia nu a dorit să comunice ora, pentru a nu participa publicul, ceea ce e regretabil.„, spune, secat de durere, un alt fan de-al actorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: