Redactia.ro
Home » Știri » Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa. Actorul a sperat până în ultima clipă că se va reîntâlni cu Anastasia

Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa. Actorul a sperat până în ultima clipă că se va reîntâlni cu Anastasia

GALERIE FOTO (5) Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa

Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa. Celebrul actor s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Ion Dichiseanu își dorea foarte mult să se întoarcă acasă la nepoata sa, Anastasia, pe care o iubea extrem de mult, însă, din păcate. actorul a murit, joi, 20 mai.

Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa. Actorul a sperat până în ultima clipă că se va reîntâlni cu Anastasia

Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa. Actorul s-a stins din viață, joi, la ora 15.00, la spitalul Floreasca, unde era internat de trei luni. Ion Dichiseanu a avut multiple probleme de sănătate, iar în cursul zilei de miercuri starea sa de sănătate s-a agravat. Conform fiicei sale, Ioana, actorul ar fi primit un diagnostic „greşit” din partea medicilor, motiv pentru care a început să se simtă mai rău.

În toată această perioadă, Ioana Dichiseanu a postta mai multe mesaje pe Facebook în onoarea tatălui său, sperând ca actorul să se întoarcă acasă pe picioarele sale. Ultima postare a Ioanei descrie relația pe care actorul o avea cu nepoata sa, Anastasia. Mai mult, se pare că Ion Dichiseanu își dorea foarte mult să-și strângă în brațe nepoțica, din păcate, nu a mai reușit. ”Intre Anastasia si tata este o legatura speciala. Se iubesc, se inteleg… In aceasta poza, Anastasia implinea trei anisori. Tata mi-a spus ca isi doreste sa o tina de manuta pe „primavara sufletului sau” in drum spre scoala. In aceasta seara la ora 22:00 , daca vreti sa ne unim gandurile si rugaciunile pentru ca tata sa vina curand si sanatos acasa si sa i se indeplineasca dorinta”, a scris Ioana Dichiseanu, pe Facebook.

În 2016, când Anastasia a venit în familia Dichiseanu, actorul nu avea cuvinte să-și exprime bucuria. „Cum să nu fiu împlinit când anul ăsta s-a marit familia. A venit pe lume, o spun şi o repet, a fost primul cuvant când am vazut-o pe Anastasia Ioana, am spus Mesia, a venit Mesia. Pe urmă i-am spus <>. Mai deşteaptă mai târziu. E o minunăţie de copil,” declara artistul în urmă cu cinci ani. Mai mult, Ion Dichiseanu considera că micuța Anastasia era „îngerul sufletului lui„.

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani

Ion Dichiseanu a plecat dintre noi, joi, fiind internat la Spitalul Floreasca cu multiple probleme de sănătate. A fost actor de film și teatru, dar și scriitor român. Dichiseanu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București, în 1959.

Ion Dichiseanu a murit

În bogata filmografie a lui Dichiseanu se numără roluri jucate în „Titanic vals” (1964), „Frumoasele vacanţe” (1967), „Aventurile lui Tom Sawyer” (1968), „Pistruiatul” (serial TV, 1973), „Muşchetarul român” (1975), „Toate pânzele sus” (serial TV, 1977), „Burebista” (1980), „Trandafirul galben” (1982), „Misterele Bucureştilor” (1983), „Dragostea şi revoluţia” (1983), „Triunghiul morţii” (1999), „15” (2005), „Vocea inimii” (2006) și „Supravieţuitorul” (2008). În 1979, Ion Dichiseanu a fost onorat cu Premiul Asociației Cineaștilor din România pentru rolul din lungmetrajul „Clipa”, în regia lui Gheorghe Vitanidis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: