Redactia.ro
Home » Știri » Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: “Dichi a murit în brațele Ioanei”

Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: “Dichi a murit în brațele Ioanei”

GALERIE FOTO (4) Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu. Fosta soție a regretatului actor este împietrită de durere după ce a aflat că Ion Dichiseanu s-a stins din viață. Cei doi au divorțat în 2008 dar au rămas prieteni, bucurându-se de faptul că fiica lor le-a dăruit o nepoțică. Familia a fost alături de actor până în ultima clipă.

Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: “Dichi a murit în brațele Ioanei”

Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu. Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Actorul era internat la Spitalul Floreasca din București, de mai multe luni. Familia sa a sperat până în ultima clipă că acesta se va întoarce pe picioarele sale acasă. Simona Florescu, fosta sa soție și fiica sa, Ioana, au fost alături de Ion Dichiseanu până în ultimul moment.

Potrivit Fanatik.ro, Simona Florescu este devastată de durere. Artista a dezvăluit că, de ieri, Dichi, așa cum obișnuia să-i spunp, a început să se simtă rău. După câteva ore, actorul s-a stins din viață în brațele fiicei lor, Ioana, “A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.”, a spus Simona Florescu.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în 2008, după 22 de ani de căsnicie. Cu toate astea, au rămas prieteni foarte buni, de dragul fiicei și al nepoatei lor. “Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții.”, a mai spus Simona Florescu.

Ion Dichiseanu a primit un „diagnostic greșit”

În urmă cu câteva zile, Ioana Dichiseanu declara că probleme de sănătate alte tatălui său au fost diagnosticate eronat, lucru care a determinat ca starea sa de sănătate să se agraveze. ”La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie.Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, spunea Ioana.

De asemenea, actorul ar fi cerut în urmă cu câteva zile să fie externat cât mai repede. ”Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm”, mai spunea Ioana. Din păcate, organismul artistului nu a mai rezistat și și-a dat ultima suflate în brațele fiicei sale, Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: