Redactia.ro
Home » Monden » Ion Șmecherul a avut o iubită de care s-a despărțit înainte să se stingă din viață. Motivul pentru care a părăsit-o

Ion Șmecherul a avut o iubită de care s-a despărțit înainte să se stingă din viață. Motivul pentru care a părăsit-o

GALERIE FOTO (2)

Ion Șmecherul a devenit cunoscut în mediul online datorită videoclipurilor sale amuzante, care au cucerit întreaga Românie. Vestea că acesta a murit în urmă cu doar o zi s-a răspândit foarte repede, iar cei ce l-au îndrăgit și-au exprimat sentimentele de regret. La 34 de ani, ciobanul avea probleme cu alcoolul și tocmai se despărțite de iubita sa, Simona.

Ion Șmecherul a avut o iubită de care s-a despărțit înainte să se stingă din viață. Motivul pentru care a părăsit-o

Poate ceea ce i-a atras pe oameni la Ion Șmecherul a fost sinceritatea ieșită din comun de care a dat dovadă. Chiar dacă nu avea o viață luxoasă, tânărul și-a prezentat traiul exact așa cum era el, cu bune și cu rele.

Nici viața ciobanului din Miercurea Sibiu nu a rămas ferită de ochii curioși ai urmăritorilor din mediul online, care au fost mereu curioși să vadă cum arată iubita lui Ion.

Ei bine, Ion Șmecherul nu a avut prea mult noroc în dragoste, deoarece relația sa a durat doar câteva luni. S-a îndrăgostit de o fată dintr-un sat vecin pe nume Simona, alături de care s-a și postat în mediul online. Bărbatul nu a fost însă mulțumit de partenera sa, deoarece a descoperit pe măsură ce a cunoscut-o mai bine că nu sunt compatibil.

El își dorea o femeie muncitoare, care să se îngrijească de casa sa, iar Simona nu făcea aceste lucru. Astfel, fără să stea pe gânduri, Ion Șmecheru a rupt legătura cu tânăra sa iubită, chiar cu puțin timp înainte să se stingă din viață.

În urma acestei legături nu au existat regrete, deoarece Ion nu a fost deloc satisfăcut de eforturile Simonei. A dezvăluit că nu-i duce dorul, mai ales că nu a demonstrat că este o gospodină pricepută în casă.

„Mie nu mi-e dor de Simona, eu n-am treabă cu o muiere din asta, care nu știe să facă o mâncare, nu știe să spele o haină. Eu de șase luni am stat cu ea, nu știe să facă absolut nimic, vorbește singură, nu-mi trebuie muiere mie din asta”, spunea Ion Șmecherul despre Simona, la scurt timp după despărțire.

Ion Șmecherul a pierit din cauza alcoolului

Oricând de vesel și muncitor era Ion Șmecherul în viața de zi cu zi, nu a putut niciodată să-și învingă cel mai mare viciu: alcoolul. După ce a muncit un an întreg, bărbatul și-a luat o lună de concediu binemeritată, care avea însă să fie ultima din viața lui.

Greșeala lui cea mai mare a fost că a exagerat cu consumul de alcool. În momentul în care Iancu Sterp a făcut anunțul morții lui Ion Șmecherul, Culiță a dezvăluit că acesta și-a petrecut ultima lună aproape tot timpul în stare de ebrietate. În cele din urmă a intrat în comă, iar organismul său a cedat.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, iar astăzi a intrat în comă alcoolică și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a comentat Culiţă Sterp pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: