Redactia.ro
Home » Monden » Ion Țiriac a împlinit 84 de ani! Fotografie rară alături de fiica lui FOTO

Ion Țiriac a împlinit 84 de ani! Fotografie rară alături de fiica lui FOTO

Ion Țiriac a împlinit 84 de ani! Fotografie rară alături de fiica lui FOTO

Ion Țiriac sărbătorește, astăzi 9 mai 2023, împlinirea frumoasei vârste de 84 de ani! Fostul tenismen, antrenor și manager de jucători de tenis este în prezent unul dintre cei mai apreciați români!

Ion Țiriac a împlinit 84 de ani!

Născut la Brașov pe 9 mai 1939, Ion Țiriac a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume datorită abilităților și performanțelor sale în tenis. Cu o carieră impresionantă ca jucător profesionist, el a reușit să-și pătrundă în mod rapid în elita mondială a tenisului și să obțină rezultate remarcabile. Ion Țiriac rămâne un exemplu de vitalitate și tinerețe. Secretul său bine păstrat este acela că a învățat să-și îngrijească corpul și să-l mențină într-o formă de invidiat. Prin stilul său de viață sănătos și prin dedicarea constantă exercițiilor fizice, el a reușit să își păstreze energia și vitalitatea, astfel încât prietenii săi nu l-au văzut niciodată îmbătrânit.

Pe lângă activitatea sa impresionantă în tenis, Ion Țiriac s-a remarcat și în afaceri, construindu-și o avere considerabilă. Talentele sale de antreprenor și viziunea sa unică l-au ajutat să obțină succes în diverse domenii, precum imobiliare, automobile și mass-media. Astfel, el a devenit unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, cu o avere estimată la peste un miliard de dolari.

La cei 84 de ani, Ion Țiriac continuă să fie un exemplu de succes și perseverență, inspirând oamenii din întreaga lume prin realizările sale. Cu o energie debordantă și o pasiune nestinsă pentru tenis și afaceri, el demonstrează că vârsta nu este un obstacol în calea succesului.

Fotografie rară alături de Ioana Țiriac

Ioana Țiriac, o prezență discretă în mediul online, având un număr restrâns de poze încărcate pe contul personal de Instagram, a surprins pe toată lumea prin postarea unei fotografii la story cu ocazia aniversării tatălui său, Ion Țiriac. Această apariție în spațiul public al Ioanei, în vârstă de 25 de ani, alături de tatăl său celebru, reprezintă una dintre rarele ocazii în care aceasta se dezvăluie publicului larg. Fotografia postată în story-ul său oferă o privire rară în viața personală a familiei Țiriac

Sursa foto: Instagram

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac

Verișoara lui Ion Țiriac susține că miliardarul adoră mâncărurile tradiționale, dar nu mănâncă preparate pe bază de grăsime:

„Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. (…) Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale.

Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, citată de impact.ro.

Ion Țiriac, avere impresionantă

Englezii au rămas surprinși de averea lui Ion Țiriac:

 „Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și de asemenea are câștuguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Țiriac a adunat aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline, circa 1,44 miliarde de euro, numai de pe urma afacerilor. Țiriac a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume după ce a înființat prima bancă privată din România și a pus bazele unor firme de asigurări și leasing auto.

În prezent deține un complex rezidențial de lux în București, unde locuiesc doar cei mai bogați români”, se arată în publicația The Sun

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: