Redactia.ro
Home » Monden » Ion Țiriac despre succesul fiului său în afaceri: „A preluat sceptrul și conduce formidabil”

Ion Țiriac despre succesul fiului său în afaceri: „A preluat sceptrul și conduce formidabil”

Ion Tiriac

Ion Țiriac, cunoscutul om de afaceri cu o avere estimată la 2,1 miliarde de euro, a decis să transfere responsabilitatea afacerilor familiei către fiul său cel mare, Ion Alexandru Țiriac. La 48 de ani, acesta a preluat conducerea imperiului financiar, care cuprinde investiții în industrie bancară, imobiliare, automobile și asigurări. Ion Țiriac, acum în vârstă de 85 de ani, se concentrează pe fundația sa, fiind mulțumit de felul în care fiul său gestionează afacerile familiei.

Ion Alexandru Țiriac, noul lider al afacerilor familiei

În podcastul „Prietenii lui Ovidiu,” Ion Țiriac a dezvăluit că fiul său, Ion Alexandru, conduce acum imperiul economic al familiei, având un control ferm asupra afacerilor. Împărțindu-și timpul între Emirate, România și alte destinații, Ion Alexandru Țiriac este responsabil nu doar de afaceri, dar și de familie, crescându-și copiii cu o implicare atentă. „Stă 6 luni în Emirate, 3 luni aici, 3 luni în altă parte”, a explicat Ion Țiriac. În prezent, Ion Țiriac se implică mai ales în gestionarea fundației sale.

Ion Alexandru Țiriac este într-o relație cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, clasată în top 100 WTA. Deși aparițiile lor publice au fost rare, Sorana a publicat o fotografie alături de partenerul său cu ocazia aniversării lui Alex. În mesajul care a însoțit imaginea, Sorana l-a numit pe Alex „persoana ei favorită din întreaga lume,” exprimând afecțiunea și apropierea dintre cei doi. Această postare a fost una dintre puținele manifestări publice ale relației lor.

Sorana Cîrstea și pauza de la tenis

Sorana Cîrstea nu a mai jucat tenis de la Wimbledon, unde a pierdut în primul tur. În august, sportiva a suferit o operație la picior, după ce a jucat timp de jumătate de an cu dureri severe. Din cauza acestei intervenții, Cîrstea va lipsi de pe teren până în 2025, moment în care speră să revină în competițiile internaționale.

Fanii așteaptă cu nerăbdare revenirea sa, însă perioada de recuperare este esențială pentru a asigura o revenire în forță pe teren. Astfel, în timp ce Ion Alexandru Țiriac își construiește o carieră de succes în afaceri, partenera sa, Sorana, se recuperează după o operație importantă, amândoi concentrându-se pe îndeplinirea obiectivelor lor în plan personal și profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: