Redactia.ro
Home » Sport » Ion Ţiriac, mega-lovitură! În ce afacere investeşte miliardarul

Ion Ţiriac, mega-lovitură! În ce afacere investeşte miliardarul

Ion Ţiriac, mega-lovitură. Pe lângă tenis, omul de afaceri a decis să se implice şi în golf. Ţinta sa este să-l aducă pe Tiger Woods la turneul de la Madrid.

În această toamnă are loc ptima ediţie a turneului de golf de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac. Fostul tenismen îşi doreşte ca această competiţie să devină cât mai repede cea mai faimoasă din lume. Turneul ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, dar Ion Țiriac a cerut ca acesta să se desfăşoare toamna, pentru că în luna mai are loc turneul de tenis.

„Vrem să facem acelaşi lucru pe care l-am făcut şi în tenis. Am început în urmă cu 18 ani cu un turneu doar de baieţi şi o arenă mică. Acum, turneul de tenis de la Madrid este al treilea din Europa şi al şaselea din lume”, a declarat în urmă cu ceva vreme Gerard Tsobanian, mâna dreaptă a lui Ţiriac.

Visul omului de afaceri este ca celebrul Tiger Woods să participe la turneul de la Madrid.

„Dacă Federer a venit la Madrid, de ce să nu vină și Tiger Woods?”, a spus Tsobanian, pentru cotidianul As.

Ce premii oferă Ion Țiriac la turneul de la Madrid

Turneul de la Madrid, care face parte din circuitul Europe Tour, debutează astăzi şi se încheie pe 6 octombrie. Românul a reuşit să aducă şi sponsori precum Porsche, Rolex sau Estrella Damm. În aceste condiţii premiile oferite sunt substanţiale. 1,5 milioane de euro.

Ce se întâmplă cu turneul de tenis BRD Trophy

Ion Ţiriac a anunţat că ar putea vinde turneul BRD Trophy. A primit o ofertă de 12 milioane de euro pe care este tentat să o accepte. În 2017, acesta a fost forţat să mute turneul de la Bucureşti la Budapesta din cauza lipsei avizului de siguranţă pe Terenul Central de la Arenele BNR. Acum spune că nu mai are răbdare să aştepte ca situaţia să se rezolve. Prima ediţie a turneului a avut loc în 1993 şi s-a numit Romanian Open Tennis Championships.

Citește și: Nicolae Stanciu, atacat cu pahare! S-a întâmplat la meciul Slavia Praga- Borussia Dortmund

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: