Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac nu vrea Dinamo nici gratis! Ce i-a transmis lui Negoiță!

Ion Țiriac nu vrea Dinamo nici gratis! Ce i-a transmis lui Negoiță!

Țiriac nu vrea Dinamo, nici gratis

Ion Țiriac nu vrea Dinamo nici gratis. De aproape o săptămâna, Ionuț Negoită, acționatul lui Dinamo a anunțat că vrea să renunțe la club. Nu vrea să mai investească pentru că nu sunt performanțe. Decizia a fost luată după ce Dinamo a fost zdrobită cu 5-0 de Viitorul. Deși a anunțat că vrea să dea clubul, deocamdată cumpărătorii se lasă așteptați. Ajuns la capătul puterilor, Negoiță credea că a găsit soluția. A anunțat că vrea să-i cedeze clubul lui Ion Țiriac gratis.

”Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo. Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul”, a spus Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Țiriac, ironic la adresa dinamoviștilor

Fostul jucător de tenis i-a răspuns imediat acționarului. Deși este fan dinamovist, nu are de gând să se implice în fotbal.

”Un profesor de economie m-a învățat odată să nu accept nimic gratis”, a spus Ion Țiriac.

În urmă cu câteva zile, atunci când Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională, miliardarul a ironizat echipa din Ștefan cel Mare.

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus președintele FRT.

Nu este pentru prima data când Ion Țiriac declară că nu vrea să se implice în fotbal, pentru că nu se pricepe deloc la acest sport. Ilie Năstase a dezvăluit că prietenul său nu își dorește să fie înjurat și să-i fie călcat numele în picioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: