Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac și-a pus la punct unul dintre angajați. „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?”

Ion Țiriac și-a pus la punct unul dintre angajați. „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?”

GALERIE FOTO (2)

Ion Țiriac, afaceristul extrem de organizat și minuțios cu munca sa, știe cum să se facă respectat. Afaceristul în vârstă de 81 de ani l-a pus la punct pe unul dintre angajații săi, atunci când acesta a făcut o gafă. 

 

„Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?”

Ion Țiriac este extrem de minuțios și pretențios când vine vorba de munca sa, iar drept dovadă este averea sa în valoare de 1, 3 miliarde de dolari consemnată de Forbes. Însă, omul de afaceri are aceleași pretenții de la angajații săi.

Cosmin Hodor, unul dintre angajații lui Ion Țiriac  a povestit prin ce a trecut, după ce la vârsta de doar 24 de ani a ajuns directorul turneului organizat de afacerist la București.

„Eram şoferul asistentei domnului Ţiriac. Mă trimitea cu o sută de mii de hârtii. Făceam sute de kilometri zilnic, am ameţit maşina aia tot Bucureştiul, am leşinat-o! În fiecare an am făcut câte un pas şi am ajuns în 2002 la o masă mare, la care a participat şi domnul Ţiriac. El stătea în capul mesei şi m-a întrebat dacă sunt în stare să preiau funcţia de director executiv. Aveam 24 de ani. În secunda doi, nu l-am lăsat să termine, i-am spus ‘da’. Mi-am asumat o chestie datorită inconştienţei vârstei”, a povestit Cosmin Hodor, pentru AS.ro.

Cosmin Hodor a povestit pentru sursa citată mai multe întâmplări care îl au în prim-plan pe omul de afaceri Ion Țiriac, care arată cât de minuțios este fostul tenismen.

„Lipeam nişte afişe. Eram singur la un perete de 200 de metri, le puneam ochiometric. ‘Băiete, cine a pus afişele astea?! Vino! Uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?!’. I-am spus că nu-mi dau seama. ‘Mai uită-te o dată. Vezi diferenţa?’. ‘Nu ştiu la ce vă referiţi’. ‘Mă, uită-te la dunga de la pantalon şi uită-te la afişele dumitale’, a fost una dintre întâmplările povestite de Cosmin Hodor, angajat la acea vreme de Ion Țiriac.

O altă amintire a lui Cosmin Hodor este legată de un perete de la Arenele BNR, pe care acesta a fost nevoit să le vopsească în mai multe rânduri, la cererea lui Ion Țiriac.

„Cum intri în Arene, pe partea stângă sunt nişte case. Iar peretele era destul de scorojit şi se vedea urât înspre intrare. Primesc un telefon dimineaţă, la 7 fără un sfert: ‘Domnul Ţiriac, te aşteaptă la 7.30 la Arenele BNR. Am ajuns cu 15 minute întârziere, cu dungi de somn pe faţă.

Dânsul era acolo, mă aştepta: ‘Ce faci cu peretele ăsta?!’. Turneul se organiza atunci în septembrie, era vară, şi cum bătea soarele în peretele ăla, nici nu puteam să mă uit la el. Nu înţelegeam ce am de făcut. ‘Omule, dă-i şi tu o culoare!’.

A doua zi dimineaţă, iar întâlnire. La 7.30, eram cu lecţia învăţată. Tot la perete ne-am întâlnit. ‘Dumitale îţi place ce culoare i-ai dat? De ce i-ai dat verde?’. I-am spus: ‘Uite, că gazonul ăsta…’. ‘Bă, gândeşte-te şi tu, nu verde, că e prea strident. Fă-l mai neutru, fă-i ceva’.

Dacă-l facem alb, m-am gândit că nu mai poate să zică nimic. A treia zi, întâlnire la perete. Zice: ‘De ce l-ai făcut alb?’. ‘Am zis să nu-l mai fac altă culoare’. ‘Dumneata realizezi că, dacă vine soarele şi se reflectă pe terenul din spate, ăia nu mai pot să joace?!'”, a povestit Hodor, care în loc să aleagă o culoare nouă a ales un panou uriaș pentru precedenții câștigători ai întrecerii, de la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: