Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Cercel a suferit cumplit la priveghiul tatălui său. Cum a reacționat fiul lui Petrică Cercel

Ionuț Cercel a suferit cumplit la priveghiul tatălui său. Cum a reacționat fiul lui Petrică Cercel

Ionuț Cercel strigă de durere lângă trupul neînsuflețit al tatălui său. Tânărul artist a suferit cumplit la priveghiul regretatului cântăreț.

Ionuț Cercel a suferit cumplit la priveghiul tatălui său. Cum a reacționat fiul lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a murit joi, 16 septembrie, după ce a stat internat mai multe zile în spital, în urma infectării cu noul coronavirus. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, mai ales că doar cu câteva zile înainte Ionuț Cercel declara că analizele tatălui său au ieșit mai bine și că medicii îi spun lucruri bune despre starea sa de sănătate.

Zilele acestea, priveghiul lui Petrică Cercel le provoacă emoții puternice tuturor celor care l-au cunoscut. Printre cei care suferă cel mai mult este fiul lui cel mic, Ionuț Cercel, care își strigă durerea lângă trupul neînsuflețit al tatălui său, mai ales că aceasta era extrem de apropiat de artistul plecat mult prea devreme la cele veșnice.

”Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui. El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel la Antena Stars.

Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate

Deși puțină lume nu știe, Ionuț Cercel, fiul mijlociu al artistului, se confruntă și el cu probleme de sănătate. Ionuț a debutat în lumea muzicală încă de mic, iar la vârsta de patru ani a învățat să cânte la mai multe instrumente, fiind îndrumat de tatăl său.

La scurt timp a ajuns să aibă propriile melodii, ajungând în topuri chiar la 12 ani. După câțva ani, o problemă de sănătate a pus capăt carierei sale muzicale. Ionuț a mers la mai mulți medici, iar aceștia l-au sfătuit să renunțe la muzică, având probleme grave cu vocea. Așadar, au trecut patru ani de când Ionuț Cercel a rămas fără voce, dar chiar și așa, copilul minune al manelelor continuă să se implice în muzică. Medicii i-au spus că problema sa nu are leac, dar nu a vrut să renunțe definitiv la talentul său. Ionuț speră ca într-o zi să revină pe marile scene, având încredere că problema lui cu vocea se va remedia. „Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. (…) Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a declarat Ionuț Cercel acum ceva timp.

Petrică Cercel a murit și a lăsat în urmă o mare durere. Pe parcursul vieții sale, artistul a fost căsătorit cu o singură femeie care i-a dăruit trei băieți minunați. Florin și Ionuț i-au moștenit talentul tatălui său, fiind și ei extrem de cunoscuți. În ceea ce-l privește pe Amy, acesta a prefat să fie mai retras.

Etichete: