Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate. Fiul lui Petrică Cercel nu mai poate cânta

Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate. Fiul lui Petrică Cercel nu mai poate cânta

GALERIE FOTO (4) Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate.

Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate. Celebrul artist, Petrică Cercel, s-a stins din viață, joi, 16 septembrie, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Cu toate astea, puțină lume știe că fiul său, Ionuț Cercel, se confruntă și el cu probleme de sănătate. Tânărul a rămas fără voce, motiv pentru care acesta nu mai cântă de ani buni.

Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate. Fiul lui Petrică Cercel nu mai poate cânta

Ionuț Cercel se confruntă și el cu probleme de sănătate. Din păcate, Petrică Cercel a părăsit această lume mult prea devreme. Artistul s-a stins din viață joi, 16 septembrie, fiind internat de mai multe zile într-un spital din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Deși puțină lume nu știe, Ionuț Cercel, fiul mijlociu al artistului, se confruntă și el cu probleme de sănătate. Ionuț a debutat în lumea muzicală încă de mic, iar la vârsta de patru ani a învățat să cânte la mai multe instrumente, fiind îndrumat de tatăl său.

La scurt timp a ajuns să aibă propriile melodii, ajungând în topuri chiar la 12 ani. După câțva ani, o problemă de sănătate a pus capăt carierei sale muzicale. Ionuț a mers la mai mulți medici, iar aceștia l-au sfătuit să renunțe la muzică, având probleme grave cu vocea. Așadar, au trecut patru ani de când Ionuț Cercel a rămas fără voce, dar chiar și așa, copilul minune al manelelor continuă să se implice în muzică. Medicii i-au spus că problema sa nu are leac, dar nu a vrut să renunțe definitiv la talentul său. Ionuț speră ca într-o zi să revină pe marile scene, având încredere că problema lui cu vocea se va remedia. „Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. (…) Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a declarat Ionuț Cercel acum ceva timp.

Cine este Amy Cercel, fiul mai puțin cunoscut al lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a murit și a lăsat în urmă o mare durere. Pe parcursul vieții sale, artistul a fost căsătorit cu o singură femeie care i-a dăruit trei băieți minunați. Florin și Ionuț i-au moștenit talentul tatălui său, fiind și ei extrem de cunoscuți. În ceea ce-l privește pe Amy, acesta a prefat să fie mai retras.

Manelistul dvenise bunic a cinci nepoți, care adorau să fie în preajma lui. „Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”. De asemenea, artistul declara că soția lui Ami este foarte geloasă. „Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: