Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Cercel a izbucnit în lacrimi la spital, acolo unde tatăl său a murit. Imagini copleșitoare

Ionuț Cercel a izbucnit în lacrimi la spital, acolo unde tatăl său a murit. Imagini copleșitoare

GALERIE FOTO (6)Ionuț Cercel a izbucnit în lacrimi la spital, acolo unde tatăl său a murit (1)

Ionuț Cercel a izbucnit în lacrimi la spital, acolo unde tatăl său a murit. Moartea lui Petrică Cercel i-a sfâșiat pe copiii, rudele și prietenii săi. Manelistul s-a stins din viață joi, 16 septembrie, iar în urmă cu puțin timp, Ionuț Cercel, fiul artistului, a ajuns la spitalul unde tatăl său a murit. Imagini devastatoarea cu familia lui Petrică Cercel!

Ionuț Cercel a izbucnit în lacrimi la spital, acolo unde tatăl său a murit. Imagini copleșitoare

Ionuț Cercel a izbucnit în lacrimi la spital, acolo unde tatăl său a murit. Durere fără margini în familia lui Petrică Cercel.Artistul s-a stins din viață astăzi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Petrică Cercel se afla internat în spital, fiind intubat, neputând respira singur.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic. În urmă cu puțin timp, Ionuț Cercel a mers la spitalul unde tatăl lui s-a stins din viață. Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi Spynews, Ionuț este distrus de durere. Tânărul s-a așezat pe un scaun și a izbucnit în lacrimi, stringându-și cu durere părintele decedat. Alături de el au fost mai mulți prieteni, cunoștințe și rude care îi ascultau durerea. Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur, Florin Moro Ilo, și mulți alți maneliști s-au adunat în fața spitalului unde artistul și-a dat ultima suflare.

Ionuț Cercel este devastat de vestea primită, iar abia dacă se mai poate ține pe picioare. Tânărul urmează să-i ridice corpul neînsuflețit al tatălui săi, care a plecat mult prea devreme dintre noi.

Etichete: