Redactia.ro
Home » Știri » Ionuț Dolănescu, despre simptomele COVID-19. Care este starea artistului: ”Îmi pare rău că…”

Ionuț Dolănescu, despre simptomele COVID-19. Care este starea artistului: ”Îmi pare rău că…”

Ionuț Dolănescu și soția sa au fost confirmați cu noul coronavirus. În acest context, interpretul de muzică populară a ales să vorbească despre simptomele pe care le-a avut în această perioadă. 

 

Ce simptome a avut Ionuț Dolănescu

 

Interpretul de muzică populară și soția sa au fost confirmați cu noul coronavirus. Cei doi se află în izolare, iar cântărețul a fost nevoit să își amâne toate planurile pe care le avea în perioada următoare, mai ales cele cu privire la lansarea noului album. Ionuț Dolănescu și-a amânat toate planurile și stă în izolare de cinci zile.

,,Noi chiar astăzi ar fi trebuit să fim în America, dar planurile au fost zădărnicite. Am facut un test la care am ieșit pozitiv amândoi. Cred că avem o formă ușoară. Nu am mai ieșit afară din casă de 5 zile. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, pentru că aveam de lansat un nou album.”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

Artistul susține că a avut dureri musculare și că s-a simțit mai raău la început, atunci când boala a debutat. Însă, starea de sănătatea a artistului este mai bună în acest moment. Cei doi soți și-au luat măsurile de precauție necesare pentru a nu-i infecta și pe cei mici.  Mai mult, cei doi sunt nevoiți să rămână în izolare pentru două săptămâni.

,,Dureri musculare, dureri de oase. Nu am avut febră. Copii sunt bine. Doar eu și soția mea ne-am simțit câteva zile rău. Cred ca vom trece peste asta. Ne-am luat toate măsurile de precauție. Noi stăm în dormitorul nostru, avem baia noastră separat, iar copiii au dormitoarele lor. Probabil până pe 13-14 noiembrie nu vom ieși din casă ca să nu infectăm pe nimeni”,  a mai declarat interpretul de muzică populară.

Starea de sănătate a interpretului este una bună, la fel și cea a soției. Artistul nu mai prezintă simptome ale infectării în acest moment, dar va sta în izolare alături de soția sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini