Redactia.ro
Home » Monden » Ipostaza romantică în care s-a pozat Romanița Iovan cu iubitul tinerel. Se vede că e îndrăgostită

Ipostaza romantică în care s-a pozat Romanița Iovan cu iubitul tinerel. Se vede că e îndrăgostită

GALERIE FOTO (2)

Romanița Iovan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan. Cei doi sunt logodiți și se înțeleg de minune, cu toate că bărbatul este mai mic decât ea. S-a zvonit că ar exita neînțelegeri între cei doi din cauza copiilor, dar pozele publicate recent de către Romanița Iovan contrazic cu desăvârșire presupunerile.

Cum s-a pozat Romanița Iovan cu iubitul tinerel

Romanița Iovan este mai îndrăgostită ca niciodată. Iulian, iubitul mai tânăr decât ea pare să o facă fericită fără margini. Romanița adesea publică imagini alături de cel cu care și-a refăcut viața. Recent, Romanița Iovan a publicat o fotografie într-o ipostază romantică alături de Iulian cu ocazia zilei lui de naștere. Vedeta i-a transmis și un mesaj siropos alăturat fotografiei în care cei doi apar într-o ipostază tandră. Următoritorii Romaniței au apreciat gestul ei și au transmis în comentarii urări de bine către Iulian.

Albert Iovan îl moștenește pe tatăl său

Romanița Iovan și Adrian Iovan au fost un cuplu fericit până ce moartea i-a despărțit. Din nefericire în urmă cu ceva ani, Adrian Iovan și-a pierdut viața într-un accident aviatic. Cei doi au împreună o minunăție de fiu, Albert. Acesta îi moștenește dorința de adrenalină a tatălui său. Albert a făcut recent câteva declarații și a povestit despre pasiunea sa. Albert Iovan este pilot de raliu chiar dacă are doar 14 ani.

Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut, până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta, să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu, cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând.„, a declarat Albert Iovan.

Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe.„, a spus Romanița Iovan despre pasiunea fiului ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: