Redactia.ro
Home » Monden » Ipostază scandaloasă! Iubita lui Ciprian Marica, surprinsă în timp ce-și lovește băiețelul

Ipostază scandaloasă! Iubita lui Ciprian Marica, surprinsă în timp ce-și lovește băiețelul

Scene scandaloase s-au petrecut, ieri, într-un parc din Capitală. Protagonista a fost nimeni alta decât iubita lui Ciprian Marica, care și-a pălmuit fiul, într-un exces de furie. Iată ce s-a întâmplat, mai exact!

Iubita lui Ciprian Marica, surprinsă în timp ce-și pălmuia băiețelul

Paparazzi Spynews.ro au surprins scene șocante într-un parc din Capitală. Ieșită la o plimbare cu cei doi băieței ai ei, Ioana Marcu și-a pierdut la un moment dat cumpătul. Tânăra le-ar fi cumpărat celor doi micuți popcorn, iar unul dintre ei ar fi scăpat punga pe jos.

Imediat după, Ioana Marcu este văzută în timp ce are un schimb de replici cu micuțul, care însă reacționează nepoliticos, dorind să-și scuipe mama. Nu mult i-a trebuit Ioanei pentru a-i aplica o corecție fiului său.

În cele din urmă, cei trei sunt văzuți în timp ce se îndreaptă, cel mai probabil, spre casă. Video aici.

Ioana și Ciprian Marica, împreună din 2016

Ioana și cunoscutul fotbalist formează un cuplu de șase ani, însă nu au ajuns încă la altar. Vorbind despre căsătorie, Ciprian Marica a recunoscut că nu au de gând să facă acest pas prea curând. „La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, spunea Ciprian Marica despre relația sa cu Ioana Marcu.

Ioana Marcu este din Constanța și a terminat Facultatea de Medicină. Tânăra n-a dorit, însă, să profeseze, dorindu-și mai degrabă să se dedice vieții de familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: