Redactia.ro
Home » Sport » Ipostaza uluitoare în care s-a pozat gimnasta Diana Bulimar

Ipostaza uluitoare în care s-a pozat gimnasta Diana Bulimar

GALERIE FOTO (5)

A făcut performanță la sol și la bârnă încă de la patru ani. A participat la Jocurile Olimpice de vară din anul 2012 și este una dintre campioanele cele mai îndrăgite ale României. Între timp, a participat și-n emisiunea sportivă Exatlon, în urma căreia a căpătat și mai multă admirație din partea românilor. Recent, Diana Bulimar a făcut senzație pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii sexy.

Diana Bulimar, sexy pe rețelele de socializare

În vârstă de 24 de ani, gimnasta Diana Bulimar este ca orice altă tânără din ziua de azi, pasionată de rețelele de socializare. Ea a postează de zor pe contul ei de Instagram, acolo unde a reușit să strângă o comunitate de 167.000 de internauți.

Spre încântarea acestora, gimnasta nu se dă în lături nici de la a posta fotografii sexy, care îi pun în evidență silueta sculptată. Recent, ea a marcat ultima zi a verii cu o fotografie extrem de senzuală, în care apare în bikini. ”Pa, pa vară, ai fost uimitoare” a fost descrierea care a însoțit inedita fotografie cu gimnasta.

Și-a sărbătorit ziua acum o săptămână

Tot pe Instagram, Diana Bulimar le-a dat de veste internauților că e ziua ei de naștere. Ea a postat acum o săptămână o fotografie aniversară, în care apare ea alături de câteva baloane colorate. După cum era de așteptat, fanii n-au ratat o asemenea ocazie și au felicitat-o pe gimnasta lor favorită.

View this post on Instagram

24💓

A post shared by Di🦁 (@bulimardianaofficial) on

 

Citește și Cristina Șișcanu, surprinsă când își alăpta copilul de 2 ani și patru luni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: