Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, surprinsă când își alăpta copilul de 2 ani și patru luni

Cristina Șișcanu, surprinsă când își alăpta copilul de 2 ani și patru luni

Cristina Șișcanu a militat întotdeauna pentru alăptat, așadar nu ne surprinde că paparazzi au surprins-o în această ipostază. Soția lui Mădălin Ionescu crede în beneficiile hrănirii de la sân a copiilor, motiv pentru care face asta chiar și la doi ani și patru luni de când a născut.

Cristina Șișcanu, alăptează în public

Alăptatul în public a creat dintotdeauna tensiuni în rândul cetățenilor din România, mulți arătându-se deranjați de această practică. Cristina Șișcanu, însă, a vorbit mereu despre beneficiile alăptatului și a militat pentru a face asta oriunde, oricând.

Așa se face că nu e tocmai o surpriză că paparazzi Click! au surprins-o pe frumoasa mămică alăptând-o pe Petra chiar într-un spațiul public. Aceasta se afla la o piscină și nu s-a sfiit să-și hrănească fetița de doi ani și patru luni.

Vedeta își dorește s-o dezvețe de sân

Cu toate că încă alăptează, Cristina a mărturisit pe rețelele de socializare că încearcă, în această perioadă, s-o dezvețe pe fiica sa de sân. Ea a mărturisit că-și dorește să-și învețe fiica să se hrănească cu ajutorul unui biberon ori al unei cănuțe.

Asta n-are de-a face, însă, cu prejudecățile legate de alăptatul la o vârstă așa târzie. Ci, mai degrabă, cu faptul că a devenit ”obositor”. Amintim că-n toată această perioadă, Cristina Șișcanu a militat pentru alăptat. Ea susține că e un lucru benefic și natural și că n-ar trebui să se țină cont de nimic altceva. Asta deși au fost destui internauți care au criticat-o că alăptează chiar și după ce copilul a trecut de un an.

Citește și EXCLUSIV! Distracție la malul mării pentru nepotul Regelui Mihai și soția sa

foto: Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: